Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bu leke nedir bakar mısınız ?

justasecond

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar dün aracimi agacin altina koymuştum reçine dökülmüş ve katılaşmış. Ben de süngerin uzerine cif döküp temizlemek istedim bu hale geldi. Boyaya mi zarar geldi acaba ? Bu gecebilir bir sey mi bakar misiniz
407acb8aa20203729dad7cbf3c4fde46.jpg
2e315050d74bc084129b892726c03d52.jpg

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bol miktarda Balata spreyi sıkın ardından mikrofiber bez ile silin çıkması lazım ben dut izlerini o sekilde çıkarmıştım.

Seat ibiza 2004 1.4 lt 100 Hp Signo Benzin+Lpg 145 Bin Km

Hocam sünger dediğin sert olanlardan değildir umarım sanki telli olanlarla silmişsin gibi geldi bana çizik gibi görüyorum

Geçmiş olsun. Maalesef boyanın cilasını almışsınız gibi duruyor. Tamamen geçmez sanırım. Ancak bir miktar pasta cila ile çiziği azaltabilirsiniz.

Vernik hasar görmüş yazık olmuş. Cif le silmek Aracın boya üstü verniğine son derece zarar veren bişey. Farklı ürünler satılıyor reçine sökücü adı altında bunlarla çok kolay çıkıyor. Bu havalarda ağaç altında bırakmamak lazım özellikle çam ağaçlarına dikkat.

Boyanın üzerinde vernik tabakası zarar görmüş ve yıpranmış pasta ile deneyiniz sonrasında seramik kaplama yapın ki o bölge güneş yanığına neden olmasın

DUYURU - SeatClubWorld.Com - Sticker Talep Konusu (ÜCRETSİZ) | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye

İletişim ve sticker için profilim de numaram var isteyen oradan da ulaşabilir
Kismi kaplama yaparlar mi acaba ?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt