Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Sagolun arkaşlar. Ahmet abi evet cupraya takılı ondan aldım zaten jantıda Yollar bozuk olduğundan dolayı 3.5cm ile 5cm arasında gidip geliyorum hic ama hic yay konusunda bilgi sahibi degilim o yüzden fikir istiyorum
yahu herkez 5cm diyor alıyorum 5cnm
serbay ben ozan(pascal)ve volkan(aux)un dediğini yapıyorum onların dediğine göre 3.5te tangur tungur gittikleri yerde -5 le çok rahat gidiyorlarmış ben spariş versim bugün aramadığım yer kalmamıştı bostancıda cumartesi eıbach -5 ler takılıyor yavruma yani -5 tavsiyemdir
http://www.x-tremetuning.com/shop/index.php?target=manufacturers&manufacturer_id=94
Sıfırı 1170TL imiş bu arada
güzel janttır hayırlı olsun sanırım ağırlığı 8.5 kg olması gerek ama elimle baktım sadece bana söylenen 8.5 kg dediler bende aracıma takmıştım ama bana aracı boğdu gibi geldi beyaz leona eski jantlarımı geri takıp lycanları azize vermiştim ve yine benm görüşüm azizin kırmızıya çok yakıştı..
bu jantlarla 8 cm basık bi leon tabiki benm eski aracım