Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bu dönem IBIZA alınır mı?

tugrulcagri

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. IBIZA 1.0 EcoTSI 110 HP DSG modelinden almayı düşünüyorum. Araştırmalarıma göre alanların çoğu memnun. Ben de Polo, Fabia ve Ibiza arasında baya bi gittim geldim ve en son IBIZA ya karar verdim.

Sizlere sormak istediğim şu; biliyorsunuz ağustos ayında yeni ibiza nın manuel motorlusu, ekim ayında da dsg şanzımanlısı ülkemize geliyor. Şuanki kasa alınır mı yoksa yeni kasayı mı beklemek lazım. Sadece fiyat açısından soruyorum şuanki kasa değer kaybeder mi sizce?

Ben ocak ayının 16 sında aldım 2017 de ve şu anda fiyatlar pahalı biraz. 1.2 Tsi 95hp manuel style ve opsiyon olarak titanyum paket döşeme çıtalar ve titanyum renk ibia jant + 6.5" ekran ile 55e aldım avekten. Şu an diyorumki keşke bekleseydimde yeni kasayı alsaydım.. bence yeni kasayı bekle. Fiyat elbetteki değer kaybedecek ve yeni kasa 60 civarında olacak ama değicek buna...

yeni kasa ibizalar benımde hoşuma gidio aile geniş sığamayız :)

Bende yeni makyajli kasa ibizami sattim. Yeni ibizayi bekliyorum.
Suanda bence cok iyi fiyat olmazsa ne polo nede ibiza alinir.
Sadece fabia tercih edilebilir.
Cunku agustosta ibiza . Kasim gibi falanda yeni kasa polo piyasaya cikacak

Çok çok acele bir durum yoksa yeni İbiza'yı bekleyin derim abisi Leon kadar yakışıklı oldu :)

Hocam 1.0 115ecotsi bence 70 olacak kasa yenilenince. Yoksa suan satilan kasayi bi tane satamazlardi. Baksaniza leona ufacik bi degisim oldu kasada 1.2tsi manuelin fiyati58den 74e çıktı. Yani kasa değişimi cok fark koyar. Ama bencede mevcut kasa alma çünkü gelecek kasa hakkaten yakışıklı olmuş.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

yeni ibiza çok yakışıklı olmuş.iç hacmi de baya genişlemiş diye biliyorum.leon a ulaşamayanlar için daha cazip hale geldi.

Aynen arkadaşlar yeni kasa gerçekten çok güzel ve bence polonun başarısını yakalayacaktır önümüzdeki dönem.
Fakat şuan dsg şanzıman ve üst paketli modellerde polo (69000) - fabia (67000) - ibiza (62400) fiyata sahip. Üstelik özellik olarak ibizanın diğerlerinden farkı yok hatta ilave özellikleri bile var. Ibizanın fiyatının diğerlerine göre düşük olması yeni kasanın geliş tarihinin yakın olmasından mı kaynaklanıyor bilmiyorum. Ama yeni kasanın en boşu 67000 civarı,dolu ve dsg şanzımanlısı da 80000 leri bulur diye tahmin ediyorum. Yeni kasa gelse de şuan ki ekonomik sebepler benim o kasayı almama izin vermeyecek. Ama o gün geldiğinde şuan ki kasa 62400 den 57-58 e düşerse işte o zaman üzülürüm, endişem o yani. Bu arada Temmuz ayında araba almam da şart :) İki arada bi derede kaldım.

Aldım bende 1.0 tsi otomatik vitrs 25 gün oldu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt