Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bu arabayı tanıyan var mı?

serenity

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ilandaki arabayı almayı planlıyoruz kuzenime. Bilen gören var mı bunu? Eğer anlaşılırsa hafta içi Konyadan almaya gidecekler. Ne dersiniz?

Ya da elinde temiz kaza boya olmayan, hasar kaydı olmayan, otomatik vites, sıkıntısız, özellikle beyaz renk satmayı düşünen varsa hemen irtibata geçebilir benimle. İyi akşamlar herkese.

Seat Leon 1.6 TDI CR Style 2011 Model 51.450 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 374594875

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Arkadaşlar ilandaki arabayı almayı planlıyoruz kuzenime. Bilen gören var mı bunu? Eğer anlaşılırsa hafta içi Konyadan almaya gidecekler. Ne dersiniz?

Ya da elinde temiz kaza boya olmayan, hasar kaydı olmayan, otomatik vites, sıkıntısız, özellikle beyaz renk satmayı düşünen varsa hemen irtibata geçebilir benimle. İyi akşamlar herkese.

Seat Leon 1.6 TDI CR Style 2011 Model 51.450 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 374594875

2012 model 1,6 tdı 122 bınde bır parca boya var araçta aracta ekstra olarak teyp ve koltuk başları mevcut ayrıca xenon lar bırde arabanın garantısı 1 yıl daha devam edıyor
fıyat 52 bın tl dusunuyorum

gitmeden plaka sorgusu yapın. Araç diri gözüküyor.

Kesinlikle yapacağız plaka sorgusunu.. geçen hafta Ankarada sözleştik birisiyle. Ekspere götürmeden önce bi sorgulattık 3 ayrı kaza dedi. Halbuki satan kişiyle konuştuğumuzda kaza boya hiçbir şey yol demişti.

2012 model 1,6 tdı 122 bınde bır parca boya var araçta aracta ekstra olarak teyp ve koltuk başları mevcut ayrıca xenon lar bırde arabanın garantısı 1 yıl daha devam edıyor
fıyat 52 bın tl dusunuyorum

Teşekkür ederim. Değerlendirmeye alacağız.

Sadece plakadan sorgulamayın şase numarasındanda sorgulatın. Bazı kurnaz insanlar var sadece arabalarının şasesinden sorgulatınca hasar kaydı çıkıyor. En iyisi direkt exper, serviste yapılırsa daha iyi olur.Dışardada yapabilirsiniz bir sıkıntı olmaz.Galerilere pek güvenmeyin.Araç servis kayıtlı demiş bütün servis dökümanını isteyin inceleyin.Eğer dediği gibiyse araç temiz ama bu kasanın içi şahsi fikrim kötü.

Sadece plakadan sorgulamayın şase numarasındanda sorgulatın. Bazı kurnaz insanlar var sadece arabalarının şasesinden sorgulatınca hasar kaydı çıkıyor. En iyisi direkt exper, serviste yapılırsa daha iyi olur.Dışardada yapabilirsiniz bir sıkıntı olmaz.Galerilere pek güvenmeyin.Araç servis kayıtlı demiş bütün servis dökümanını isteyin inceleyin.Eğer dediği gibiyse araç temiz ama bu kasanın içi şahsi fikrim kötü.

Ya arkadaş kime sorsam servis kayıtlı diyor ama kayıtları göster dediğimizde hiçbir şey gösteremiyor. Zaten almaya niyetlendiğimiz arabayı önce tramer sorgusu sonra servise kayıtlarını görmeye sonrasında da ustamıza götürme niyetindeyiz. Ama hiç bir satıcının dediğiyle trameri çakıştıramadık. İnşallah doğru düzgün birşey buluruz.

Ben bu kasayı 4 yıl kullandım. Zaten şahsi fikrim diye söylemişsiniz ama hem içi hem dışı benim çok hoşuma gidiyor. Şu an bindiğim araba bundan daha iyi olmasına rağmen yolda görünce hep içim gidiyor. Kuzenimin aklında yokken ben direttim leon alalım diye...

Geri
Üst Alt