Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Boğaz kelebeği

Seyit gazi

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Kas 2020
Mesajlar
10
Yaş
36
Öncelikle herkeze merhaba benim aracımda sabah ilk marşta arada olan gec çalışma var ustam boğaz kelebeği temizlennebilir dedi ama sonrasında ayarı varmış sizce yaptırılmalı mı hiç yaptıran var mı
 
boğaz kelebeğinin temizlendikten sonra mutlaka kalibrasyonun yapılması lazım
şahsi fikrim gereği kullanılan yakıtın kalitesiyle doğru orantılı olarak en az 10000 km'de bir defa olmak üzere temizlenmesi ve kaibre edilmesi gerekmektedir.
bu konu da dikkat edilmesi gereken nokta boğaz kelebeğinin soğuduktan sonra sökülüp boğaz kelebeği temizleme solüsyonuyla temizlenmesidir.
baz ustalar maalesef boğaz kelebeğini sökmeden balata spreyi ile temizleme yapıyorlar ilerleyen zamanlarda mutlaka sorun çıkarıyor.
 
Peki bunun kalibrasyonu özel servislerde yapılıyor mu rolantide titremeyi alır mı solüsyon ismi nedir çok teşekkür ederim
 
bir çok özel serviste kalibrasyonu yapılıyor. titremenin neyden kaynaklandığına bakmak lazım. boğaz kelebeğinden titreme yapmaz kolay kolay.
ayrıca titreme nasıl bir titreme? solüsyon adı bilmiyorum bir çok markada bu solüsyon var.
 
Geri
Üst Alt