Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bixenon far hk.

tibuk5361

Kayıtlı Üye
Aracımda bixenon far var ve bu akşam itibariyle sağ farım pembeye yakın yanmakta , önerdiğiniz bir ampül var mıdır , bu aracın (mk2 fr) bixenon farı nasıl değişiyor?
Bir de aracımın farları otomatik durumda bile farlarını yakıyor, yağmur sensörü ile aynı yerde sanırım far sensörü, yağmur yqğdığında silecekler resmen nazlanıyor, sensörü cama doğru bastırınca silmeye başlıyor,nedeni ne olabilir sizce,ikisi bir anda işlevini eksik yaptığına göre sensörde problem var,aracın sensöre denk gelen kısmında film gibi güneş engelleyici şerit var ama elimle dokunduğumda orjinal gibi duruyor,sökmeye çalıştım tabi olmadı, nedeni ne olabilir acaba ? Cevaplarınız için teşekkür ederim

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Ekteki resim gibi olduk
c3a5230baded46ffe755470c995ecc10.jpg

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

ben nikenin h7 ledini kullanıyorum cok iyi aydınlık sağlıyr fanlı hemde 150 liray almıştım tavsiye ederim
usta bizimkisi h ile başlayan modellerden değil, uymuyor olmuyor, bizimkilder Ds1 Ds2 Ds3 diye geçiyor, led falan yok , bixenon/xenon far

Geri
Üst Alt