Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Beyaz Led Sis Hakkında Acil Yardım

Furkannn

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba ,

Niken marka H8 6000K 4000 Lümen ürün Sisler icin aldım acaba doğrumudur ? Montaj yapan arkadaşlar varmı montajı basit midir seat leon 5F icin ?

Montaj yapan arkadaşlar forumda var İdi yorumlarınızı bekliyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: goku
Nikenin yeni seri diye geçen modelini almissiniz galiba.Eski modelini kullanıyorum aydınlatmasıni felan beğeniyorum tek olumsuz yanı fan sesi yuksek icerden duyuluyor sesi araç calismazken yeni modelin fan sesi daha az deniyor taktiginizda fan sesiyle ilgili bilgi verir misin.Takma konusuna gelince sag taraf çok basit davlumbazdan değiştirebilirsin sol tarafta silecek suyu haznesi oldugu için davlumbazdan olmuyor sol sisi onden sokersin YouTube ta videosu var sokmesi kolay videoyu izlersen.Bide bizim sisler h8 sende h8 aldım demissin ama genelde h11 gonderiyorlar.Eger h11 ise led soketi ters takıp kullanabilirsin bende h11 kullaniyorum.

Nikenin yeni seri diye geçen modelini almissiniz galiba.Eski modelini kullanıyorum aydınlatmasıni felan beğeniyorum tek olumsuz yanı fan sesi yuksek icerden duyuluyor sesi araç calismazken yeni modelin fan sesi daha az deniyor taktiginizda fan sesiyle ilgili bilgi verir misin.Takma konusuna gelince sag taraf çok basit davlumbazdan değiştirebilirsin sol tarafta silecek suyu haznesi oldugu için davlumbazdan olmuyor sol sisi onden sokersin YouTube ta videosu var sokmesi kolay videoyu izlersen.Bide bizim sisler h8 sende h8 aldım demissin ama genelde h11 gonderiyorlar.Eger h11 ise led soketi ters takıp kullanabilirsin bende h11 kullaniyorum.

Kardesim bu ürünü aldım en çok satan ürün olarak seçilmiş ;

Niken H8 Led Xenon Evo Seri Yeni Teknoloji 4000 Lümen Şimşek Etkili 6000k Beyaz GittiGidiyor'da 293813263

H8 doğru fakat fanlı ürün önermem, püsküllü tip soğutma daha uzun ömürlü ve sessiz oluyor...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzunlarimda AliExpress ten aldiklarimi kullaniyorum onlarda hiç fan sesi yok ama niken gercegerç çok sesli calisiyor :)

Şimdi abilerim kardeşlerim malzeme iyi dimi kullanılabilir ? Arıza lambası falan yakmaz heralde sizler kullanıyorsunuz

Şimdi abilerim kardeşlerim malzeme iyi dimi kullanılabilir ? Arıza lambası falan yakmaz heralde sizler kullanıyorsunuz

Arıza lambası mk3 leonda yakmıyor forumda biraz detaylı arama yaparsan bu ve diger marka ledleri takan ve kullananlarının sayısının fazla olduğu ve daha öncede bununla ilgili açılmış konuların olduğunu görebilirsin yani alıp takmanda bi sakınca yok rahatlıkla kullanabilirsin.

Trakya'dan gönderildi..

Geri
Üst Alt