Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Benzin gosterge sorunu

Aslann01

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ara 2016
Mesajlar
3
Yaş
30
Merhaba arkadaslar 1.2 tsi leonum var aracin benzin gostergesi 70 gosteriyordu sheelden 20 tl benzin aldim gostergede hic bi kıprama dahi olmadi az ilerdeki opetten 20 tl daha benzin aldim gosterge yükseleceği yerde 60 dustu gostergedemi problem var acaba aydınlatırsanız sevinirim tesekkurler.
 
göstergede problem yok problem benzin fiyatlarında 20 liraya 3,5 litre benzin gelir pek bi kıpırdatmaz ibreyi :D
 
şimdi şöyle bir durum var depodaki yakıtı o anki ortalamaya göre hesaplıyor sanırım araçla seyahat ederken ortalamam 7 litrelerdeyken yol gidiyorum ortalamam 5 litreye düştüğünde yakıt azalacağına 10 km fazla gösteriyor gitmeme rağmen düşeceğine yükseliyor
[doublepost=1483208436,1483208332][/doublepost]
Benzin dedin mi korkacan abi :D

aynen öyle aracı aldım 7 ay oldu 4 lirayla benzin hesap yapıyordum 5 lira olsa benzin şu kadar litre yaksa ortalama beni kurtarır diye hesaplarken benzin 5 lirayı geçti 6 yangidiypr :D
 
5 e alıştık artık şimdi de 6 ya zorluyorlar bize.
 
kardeşim bu sorun deponun şeklinden kaynaklanıyor sanırım.benim aracımda da çeyrek depoya kadar ağır ağır düşen yakıt ibresi çeyrek seviyesinden sonra freni boşalan kamyon gibi sona geliyor:))) can sıkıcı.hatta şöyle ki; ibre en sonda km sıfır gösteriyor 30 tl lik motorin alınca çeyrek depoya geliyor halbuki çeyrek depo olması için en az 60-70 tl lik almam gerekirdi içinde hiç olmasaydı.tamamen deponun hacimsel yapısından kaynaklanan bir sorun bir durum.
 
Geri
Üst Alt