Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bakım ve Akü Hakkında.

Özel servise henüz sormadım ama yetkili serviste hangi bakımlarını yapılacağını ve nelerin değişeceğini zaten sormadan söylüyorlar.
Buji değişimi olacağını da söylediler.
Hocam buji değişim fiyatlı 1800 tl mi? Benim Leon'a( 1.5 150hp dsg) Ankara Doğuş ve Aydoğanlar ilk yıl bakımı için 1720 tl fiyat verdiler. Şaka gibi. Klasik yağ ve filtre değişim bakımı için.
 
Selamlar. Bugün Ankara Doğuş'u ve Aydoğanları aradım. 2020 şubat sonu çıkışlı 1.5 150 beygir dsg şanzımanlı Leon aracım var. İlk bakımını yaptıracağım. 1720Tl fiyat verdiler. Yuh dedim. Yağ-yağ filtresi, polen ve hava filtreleri, cam suyu ve bir kaç tıpa mı ne değişecekmiş.
Aynen filtre ve yağ için yuh.. Ben en son Ağustos ayında 90bin bakım yaptırdım bende manuel var dediğiniz rakam baya uçukmuş. Aracın garantili olması elimizde koz bıraktırmıyor malesef. Bir de 2020 Ateca var senelik bakımı Ağustosta onunda Ağustosa kadar bakım 2000TL olur o zaman..
 
Geri
Üst Alt