Pascal
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar az önce iş yerinden çıkmış Basın ekspres yolunda sağ şeritten yavaş yavaş giderken arkamdan selektörlerle yaklaşan bir araba gördüm. İlk önce bizden biri sandım, ama araba yaklaştıkça Ford Focus olduğunu algıladım, heralde yine de tanıdık biri diye düşünüp biraz daha yavaşladım. Yanıma geldiğinde arabanın iç lambası açık bir şekilde, güzel görünümlü sarışın genç bir bayan " süper yaa, süper süpeer!" diye seslenerek aynı zamanda da el işaretleriyle belirterek 2-3 saniye beraber yürüdük. Ben de gülümseyip teşekkürlerimi ilettim
araba 07 plaka beyaz bir Focus' tu. Anlaşılan bayan arkadaşımız arabalara meraklı biriydi, bir bayanın bu derece meraklı olması oldukça hoşuma gitti. Beğenilmek benim de çok hoşuma gitmiş olacak ki bütün yolu keyifli bir şekilde sürdüm acaba değiştirsem mi diye düşündüğüm arabamı bir kez daha çok sevdim ( inanın bayan olmasıyla alakası yok, bir erkek bile bu şekilde yaklaşsa aynı şeyleri düşünürdüm )
araba 07 plaka beyaz bir Focus' tu. Anlaşılan bayan arkadaşımız arabalara meraklı biriydi, bir bayanın bu derece meraklı olması oldukça hoşuma gitti. Beğenilmek benim de çok hoşuma gitmiş olacak ki bütün yolu keyifli bir şekilde sürdüm acaba değiştirsem mi diye düşündüğüm arabamı bir kez daha çok sevdim ( inanın bayan olmasıyla alakası yok, bir erkek bile bu şekilde yaklaşsa aynı şeyleri düşünürdüm )