Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Arona 1.0 Ecotsi Style Plus

say

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Tem 2016
Mesajlar
10
Yaş
39
Merhabalar,

4 yıl 2016 Seat Ibiza 1.0 Ecotsi Style kullanıcısıydım. Şimdi Arona 1.0 Ecotsi Style Plus alma arifesindeyiz. Malum fiyatlar yukarı gidiyor, listelerde temmuz fiyatları üst dilime yükseldi, araç stoğu olmadığı ve geldiğinde fiyatın tekrar alt dilimde olabileceği bilgisi verilmekte. Ağustos ayında ise makyajlı arona gelecekmiş ancak üst vergi diliminde olması kesin diyorlar. Mayıs ayında FR versiyonu 232 bin liralara satılmıştı, bu ay style plus 235’e bulursak sevineceğiz gibi.

Bu durumda sizce 230-240 bandında mevcut style plus modeli almak mantıklımı, sizce makyajlı aronanın alt dilime inme ihtimali olurmu?

Teşekkürler..
 
Euro kuru 10TL altına düşerse bir ihtimal yüzde 50 lik dilime inebilir ama son 10 yıldır kovaladığım her ithal ürünün fiyatı arttı. 231bin TL ye style plus bulamama durumunuz bile olabilir.
 
Geri
Üst Alt