Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Arkadaşlar Sanırım Bizlere Ayrılan Sürenin Sonuna Geldik

bence çok iyi olmuş drift atıp sosyal medyaya video atmak moda olmuş etraf iğrenç arabalara yapılan berbat sesli egsozlarla dolu adaplı olacaksın bu zihniyetteki insanlara karşıyım sade bir modifiye iyidir hoş görüntü verir fazlası etrafa zarar. benim kendi aracımda 4 çıkış egsoz vardı kumandalı. arabayı aldığımda çıkarttım kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok hayatını tehlikeye atma hakkı yok emniyeti kutluyorum

Hocam Sökmeye Gerek Yoktu Aslında Ne Güzel Kumandalı, Benimde Var Açmadan Geziyorum Aynı Yola Çıkıyor :)
 
Hocam Sökmeye Gerek Yoktu Aslında Ne Güzel Kumandalı, Benimde Var Açmadan Geziyorum Aynı Yola Çıkıyor :)
hocam sesi hoştu ama mahallemde ailemle balkonda oturuyorum bağıttıra bağıttara arabayla geçenlere sövüyoruz etraftakilerin tepkisini görüyorum o yüzden kendim de o duruma düşmek istemedim :)
 
Güzel güncel konuşulması gereken bir konu olmuş. Öncelikle bunun için teşekkür ederim @Buhar Abi.
Ben modifiye sevmeyen bir kullanıcıyım. Yani onun için uğraşmam etmem hoş arabam Ateca belki istense ona da çok şey yapışabilir de işte gerek yok. Gelelim esas konuya
Modifiye
Modifiye kelime anlamı ile değişke yani değişikliğe uğramadır. Bu kelime aslında kullanılan kanunlar yasalar içinde geçerli olmalıdır. Her yıl yüzlerce araç Modifiye yaparak ekonomide bir para döngüsü oluşturmakta ve iç piyasaya hareketlilik vermektedir. Eğer bu düzen yasaklama yerine kontrol altına alınarak kontrollü serbestilk üzerine yorumlanırsa çok daha güzel durumlar açığa çıkacaktır.
Bazı yurt dışı ülkelerinde modifiye yapılan araçlar (modifiye ürünlerin pahalılık seviyeleri göz önüne alınarak) yaptıkları modifiyeleri ek bir makul ücret ödeyerek ruhsatlarına işletebiliyorlar. Bu sayede devlet araçlarda kolayca ayrım yapabiliyor ve bunu bir kaçak kanun dışı hareket olarak görmek yerine kullanıcı sorumluluğuna vererek gerekli belgelendirmeleri yapmasını sağlıyor.

Bir ülkenin, kurumun veya işyerinin gelişmesinin temel şartlarından biri belgelendirmedir ki bu kişiler içinde geçerlidir. Diploma sertifika dediğimiz kağıt parçalarının hepsi belgedir.
Modifiyeler kişi veya kişilere zarar vermedikçe kontrollü denetim altında serbest bırakılabilir. Ek muayene istenerek ruhsata işletilebilir.
Gençlerin ve bu işin tutkunlarının görmezden gelinmesi, sayılmaması, cezaya tabi tutulması mantıklı bir çözüm olmayacaktır.
 
Ben Teşekkür Ederim Hocam, Çok Güzel Yazmışsınız.
 
tem de bile herkes nizami olarak gidiyor artık , onuda geçtim dün bizim komşuyu çevirmiş polis telefonla konuşuyordunuz demiş , kadında yok konuşmadım diyince hemen resmini gösterip bu siz değilmisiniz demiş dronla resim çekiyorlar..
leondan önceki ibizama da arkadan telefonla oynayan biri çarpmıştı , bence çok iyi yapıyorlar birçeki düzen lazımdı..
 
Bu işler bilinçli yapılan siyasi oyunlardır. Sen bir yandan KDV ÖTV indirimi yapacaksın, ardından tüm yollara polisleri dikip ceza keseceksin. Bir yandan indirim var devlete para girişi azaldı ama bir yandan kes cezayı aradaki farkı kapat. Burada amac modifiye değil can dostlarım. Onların derdi para.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Tek zevkimiz ortak buluşma noktamız bu var onuda elimizden alacaklar.Sonumuz hayır olur inşallah .


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Modifiye ye bir sorun olmayacaktır benim görüşüm
Bende sevmiyorum abartı egzoz sesini fakat aracın dış görünüş olarak değişmesi üretici zaten yapıyor bizlerde bütçe el verdikçe orjinal yada yan sanayi kullanıyoruz
2 sene önce de bu şekilde uygulama yapıldı EVO X olan birisine sonra mahkeme vererek bilir kişi tarafından orjinal ve bütün sonradan takılan parçalar TSE onaylıdır diye rapor yazdı ceza düştü ve çocuk polisi mahkeme verdi araç bilgisi olmadan keyfi uygulama ve görevi kötüye kullanmaktan
TSE air süspansiyona izin veriyor ve muhayeneden geçiriyor ise ceza yazamazlar fakat bizde bir alışılmış var ben yazarım sen itiraz et kimsede uğraşmıyor zaten o yüzden rahat rahat ceza yazılıyor


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Geri
Üst Alt