Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Arka koltuklardan gelen gıcırtı..

exman

Kayıtlı Üye
Aracim 2016 model ibiza style st. Yakladik 3 hafta once aldim..sagini solunu merak ettik kurcaladik..koltuklari yatirdim bagaj nasil olacak diye..yatirmaz olaydim..bur gicirtidir aldi badini gidiyor..hafif bozuk yollarda, kasislerde gacur gucur otuyor.yok mudur bunun caresi dostlar..ne yapsam da kurtulsam bu sesten..

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Aracın hayırlı olsun aynı sıkıntıyı bende yaşadım koltuktan geldiğine öncelikle emin ol bende öyle sanmıstım ama pandizot dan geliyodu ses bez bantla sorunu çözdüm pandizot kollarını sararak sesi kesmiştim şayet pandizottan gelmiyorsa koltukları tekrar yatırıp birleşme aparatlarına birer damla yag damlat surtunmeyı kesmiş olur ve seste kesilir

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aracın hayırlı olsun aynı sıkıntıyı bende yaşadım koltuktan geldiğine öncelikle emin ol bende öyle sanmıstım ama pandizot dan geliyodu ses bez bantla sorunu çözdüm pandizot kollarını sararak sesi kesmiştim şayet pandizottan gelmiyorsa koltukları tekrar yatırıp birleşme aparatlarına birer damla yag damlat surtunmeyı kesmiş olur ve seste kesilir

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tesekkur ederim..Bu sabah ise giderken koltuklari yatirdim ses yine geldi..ben kapi ayarsizligindan suphelenmistim.sanirim dedigin gibi pandizottan da gelebilir..

Bir onceki aracim fiatti..servise gidince direk sikintimi anlatip gideriyordum..ama erzurum seat servise gittigimde daha bir itici ortam var sanki..bi kac kere gittim is cikisi fazla ilgilenmediler..randevudan falan bahsettiler.. simdi kapi ayarlari icin gitsem bakarlar mi bilmem..acaba sanayide mi baktirsam..bilemedim..

Bir onceki aracim fiatti..servise gidince direk sikintimi anlatip gideriyordum..ama erzurum seat servise gittigimde daha bir itici ortam var sanki..bi kac kere gittim is cikisi fazla ilgilenmediler..randevudan falan bahsettiler.. simdi kapi ayarlari icin gitsem bakarlar mi bilmem..acaba sanayide mi baktirsam..bilemedim..

Erzurum servisi öyle Abdurrahim diye bi yavsak var servis müdürü sürekli şikayet ettim Doğuş otomobile en sonunda her gidisimde o beni muhattap almıyor bende onu .

Geri
Üst Alt