Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Arıza :(

Alihan_46

Kayıtlı Üye
Araba yaklaşık 1,5 gün çalışmadı az önce çalıştırmak için marşa bastım araba bir türlü rolantisini ayarlayamadı stop edecek gibi oldu sonrasında motor arıza lambası yanıp yanıp söndü hata: start-stop uyarısı geldi bir müddet sonra stop edip tekrar çalıştırdım düzeldi ama vites boştayken debriyaja basıp çektiğimde motor rolantisini ayarlayamıyor aküden olma durumu varmıdır ?
dee7c050db7489703b47791d1edf7e52.jpg

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Araç 2013 sanırım akü ilk orjinal aküsüyse olabilir

Orjinal aküsü bi akücüye gidip ölçtürsen iyi olur aküden çok sıkıntılar çıkabiliyor bitik akü abs arızası bile verdirebiliyor

Merhaba, oncelikle gecmis olsun. Benim aracimdada 2 kere basima benzer durum geldi.1 inde motor kismen sicakken oldu.Araci calistirdigimda devir 300-600 arasi gidip geliyodu sanki stop edicekmis gibi oluyodu.Kapatip acinca duzeliyodu.Hicbir ariza lambasida yakmadi.Servise goturdum bakimi vardi zaten, bisey bulamadik dediler.Bakimdan ciktiktan sonra bir daha yapmadi.Acaba gizliden yazilim guncellemesi mi yaptilar diye supheleniyorum. :) Bilgisi olan bizi aydinlatabilcek bir arkadas varsa sevinirim.

Merhaba, oncelikle gecmis olsun. Benim aracimdada 2 kere basima benzer durum geldi.1 inde motor kismen sicakken oldu.Araci calistirdigimda devir 300-600 arasi gidip geliyodu sanki stop edicekmis gibi oluyodu.Kapatip acinca duzeliyodu.Hicbir ariza lambasida yakmadi.Servise goturdum bakimi vardi zaten, bisey bulamadik dediler.Bakimdan ciktiktan sonra bir daha yapmadi.Acaba gizliden yazilim guncellemesi mi yaptilar diye supheleniyorum. :) Bilgisi olan bizi aydinlatabilcek bir arkadas varsa sevinirim.

Vallahi ben bayağı bir bekledim epey bir can çekişti dayanamadım baktım arıza lambaları yanmaya başladı stop ettim sonra çalıştırdım bu hataları verdi ama sildi geri

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Hataları sildiyse bilgisayara bağlatma bişey çıkmaz boşa para ödersin cihazdan arızayı görebilmek için sabit yanıyo kalması lazım göstergede ışıkların

Arıza lambası yanmıyosa hafızasında kalmaz. Cihaza bağlatsanız %90 ihtimalle arıza göstermicektir.

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt