Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Araç almayı düşünüyorum

demirok.05

Kayıtlı Üye
Selamunaleyküm arkadaşlar. Az önce biraz seat’lara baktım ve fikrim bi anda bu araca yöneldi. Sizlerden bir kaç fikir almak istiyorum. 2013 üstü seat leon 1.6 CR style’lara baktm fiyat olarakta uygunlar 65 civarında yanlışım yoksa. Özelliklerini, parça fiyatlarını, masraflımı değilmi felan çok bilmiyorum. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim .

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Almışken fr alın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selamunaleyküm arkadaşlar. Az önce biraz seat’lara baktım ve fikrim bi anda bu araca yöneldi. Sizlerden bir kaç fikir almak istiyorum. 2013 üstü seat leon 1.6 CR style’lara baktm fiyat olarakta uygunlar 65 civarında yanlışım yoksa. Özelliklerini, parça fiyatlarını, masraflımı değilmi felan çok bilmiyorum. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim .

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Çok yol yapıyorsanız eğer dizel sizi fazla üzmez normal kullanımda benzin de üzmez aslında
Çok masrafsız demek yalan olur doğuş grubu araçların parça fiyatları da biraz yüksek servis dışında usta bulursanız eğer bakımları da çok uygun a yaptırabilirsiniz

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt