Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Araçlarda cam filmi yeniden yasaklandı.

PATRON

Administrator
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
11,142
Arkadaşlar hayırlı olsun yenide yasak geldi. Normal de 26 Ekim 2016 tarihinde alınan kararla 1 yıl süre sonra (26 Ekim 2017 tarihi itibariyle) cam filmleri ön cam hariç serbest olacaktı.

Şimdi ise milletle dalga geçer gibi yeniden yasaklandı! TOBFED tarafından yasal başvuruyla engel olmaya çalışacağını açıkladı. Umarım kanun bir an önce durdurulur!
 
Bizim milletimiz neleri sineye çekti bunuda çeker
Kuruyla birlikte yaşta yanar böyle herşeyi ilk tatlı tatlı geçirirler sonra da indirim diye tekrar geçirirler

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Devlete para lazım adam daha 2018 e girmeden trafik cezalarından vergi cezalarından 12 milyar tl toplayacaklarını belirlemişler ee tabi serbest olan şeyler yasak olacak nereden çıkacak 12 milyar tl
 
Yazık günah işin yoksa şimdi arabayı boş haline getircez


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Aynen valla ıtle kopekle ugrasmak yerıne 3 numara fılm on numara oluyor gel gelelım bazı ıs guzarlar once serbest edıp koseyı dondu sonra yasak getırtıp yıne koseyı donecekler sokulmesı 100 lıradan asagı degıl ayrıca arka cam rezıstans zarar gorecek vay babam vay nasıl bır kumpastayız.
 
Cezası da 400 küsür liraymış. Benim 4 camda da var. Söktürmeyi düşünmüyorum. Anladığım kadarıyla 2016 da yapılan yeni düzenleme iptal edilmiş. Bu durumda 2016 öncesi duruma dönülüyor. O dönemde de yasak olmasına ragmen aşırı koyu bir film değilse ve polis özellikle gıcıklık yapmak istemiyorsa ceza uygulanmıyordu. Yine aynı şekilde olur sanırım.
 
Bu sefer biraz daha ciddi çevirmeler var 427 tl den bahsediliyor insaflı polislerle karşılaşırız inşallah ankarada cam filmi uygulamasi Bahçelievler civarında çoğunluktaydı şuan dikimevi bent deresi sıhhiye kolej ve küçükesatta şahit oldum dikkatli olup yapicilikla devam edelim şahsen ben öyle yapacam

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Geri
Üst Alt