Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Applecarplay

erayozcnr

Kayıtlı Üye
Merhabalar 2020 model yeni seat leon aldım ve apple carplay açtırmak istiyorum yer öneriniz var mı? Veya ben yer buldum crackli kurucam diyor ama beyinden şasi değiştirmedenmiş yaptırsam garanti dışı kalırmı aracım

Bülent bey zaten orda yaptırcağım sadece emin olmak istedim

Ne gerek var öyle işlere. Gidin serviste yaptırın bence. Garantiden kafanız rahat olsun

Bildiğim kadarı ile dışarıda yapanlar da hemen hemen servis ile aynı ücret yapıyorlar. Araştırın, eğer arada fazla fark yoksa 3-5 daha fazla vererek aracın garantisini bozmadan serviste yaptırmanız daha mantıklı gibi.

Ben aracı aldığımda Doğuş'un elinde şifre kalmamıştı, Ender Elektronik'te yaptırmıştım. Düzgün şifreyle yapılırsa garanti bozacak bir durum yok. Yapan kişi Seat sunucularına bağlanıp şifreyi araç ile eşleştiriyor. Güncelleme vs ile kaybolacak bir durumu da olmuyor bu yüzden. Araca müdahele ederek yapanlar varsa tabii ki sıkıntı çıkarma ihtimali olur. Özellikle araç beynine müdahele yapılıyorsa kesinlikle bütün aracı garantiden çıkarırlar.

Ücret olarak yarı yarıya geliyor o yüzden yoksa 3-5 bakmam serviste yaptırırım

Normalde araç beyninden şasi değişerek yapıyorlar lakin benim konuştuğum yer biz öyle yapmıyoruz ve yaptığımız işlemde kesinlikle garanti bozulmuyor diyor. Yapan yer ise beratvagcom herkes güvenilir diyor ama gene soriyim dedim

Son 3-4 ay içerisindeki araçlarda car play açık olarak geliyor?

Vw de açık olarak gelebiliyoda seat de gelmiyor 2. Seat aracım gelmedi hiç

Geri
Üst Alt