Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ankara’da YHT kazası

memet_one

Administrator
Katılım
9 May 2013
Mesajlar
14,445
Yaş
38
Son dakika... Ankara’daki Yüksek Hızlı Tren kazasıyla ilgili Valilik'ten açıklama
Ankara-Konya seferini yapan Yüksek Hızlı Tren, Yenimahalle ilçesine bağlı Marşandiz istasyonunda üst geçide çarptı. Çarpma sonucu üst geçidin bir kısmı vagonların üstüne göçtü. İki vagonunun devrildiği kazada çok sayıda yolcu yaralandı. Ankara Valiliği kazayla ilgili yaptığı açıklamada ise Yüksek Hızlı Tren'in banliyö treniyle çarpıştığını açıkladı. Ankara Valisi Vasip Şahin de şu anda kaza bölgesinde inceleme yapıyor.

06.30 sıralarında Marşandiz istasyonunda meydana geldi. Ankara'dan Konya'ya gitmek üzerü Yüksek Hızlı Tren Garı'ndan hareket eden Yüksek Hızlı Tren'in iki vagonu, 4 dakika sonra raydan çıkıp üst geçidin ayağına çarptı. Çarpmanın etkisiyle üst geçidin bir bölümü çöktü. Kazada, ilk belirlemelere göre yaralıların olduğu bildirilirken, ihbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Kaza sırasında trenin hızının 80- 90 kilometre civarında olduğu belirtildi.

ANKARA VALİLİĞİ: YHT İLE BANLİYÖ TRENİ ÇARPIŞTI

Kazayla ilgili Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada "Ankara'dan Konya'ya giden YHT, banliyö treni ile çarpıştı" denildi.

Olay sonrası yaralanan çok sayıda yolcuya 112 Acil Servis, itfaiye ve UMKE ekiplerince müdahalede bulunuldu. Yaralılar ambulanslarla bölgedeki hastanelere sevk edilirken olay yerinde kurtarma çalışmaları devam ediyor.

"ÇARPMA DEĞİL, ÜST GEÇİT ÇÖKTÜ"

Kaza yerine ulaşan ve yolcularla konuşan İHA muhabiri Caner Ünver, kazayla ilgili şu bilgileri verdi:

"Burada çok sayıda polis, itfaiye ve emniyet ekibi var. Kurtarma çalışmaları sürüyor. Tren istasyondan geçtiği anda üst geçidin trenin üstüne çöktüğü belirtildi. Çökme sonucu vagonlar devrilmiş. Kurtarma çalışmaları devam ediyor."



•Sticker isteği için özelden mesaj yazınız
 
Sabah sabah çok köyü bir haber umarım sadece yaralı Kişiler vardır Allah yardımcıları olsun hepsinin


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Son haberlere göre 4 ölü, 43 yaralı varmış. Allah' tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum:(
 
Geri
Üst Alt