Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Android auto full link sorunu

engindokur

Kayıtlı Üye
Katılım
10 Eki 2019
Mesajlar
111
Yaş
41
Arona kullanıyorum android auto full link ile bağlantı yapabiliyordum. Fakat telefona format attıktan sonra sonra tekrar android auto apk indirip kurdum fakat bağlanamıyorum full linke. Nerede hata yapıyorum acaba. Benim için çok önemli bir konu lütfen yardım edin.
Screenshot_20200330_132424_com.android.gallery3d.jpg
Screenshot_20200330_132751_com.android.gallery3d.jpg
 
tanımlı cıhazı aracınınzın multımedıya sıstemınden kaldırın cep telefonunuza yenı bı ısım kımlık yaratıp yenıden multımedıanızla baglamayı denemenızı tavsıye ederım
 
Şimdide uğraşırken Android auto silip kırmak istedim fakat telefona yükle diyorum ama kısayol gelmiyor Screenshot_20200330_170805_com.google.android.packageinstaller.jpg
 
Merhabalar, Kamiq'te full link kablosuz şekilde kullanılabiliyor, Aronada da öyle mi yoksa sadece kablo ile mi?
 
Son düzenleme:
Kablosuz bir full link bağlantısı mümkün değil mi?
Araçta varsa vardır, yoksa kablolu çalışır ama onun da yolları var artık.

2. bir telefon veya eski bir Android tv stick benzeri bir cihazla kablolu Android Auto kablosuza çevirilebiliyor. AAGateway'i araştırabilirsiniz. Ama cihazın boot etmesi falan derken epey bir geç açılır.

Aracın ana ünitesini Android bir üniteyle değiştirip Head Unit Reloaded isimli uygulamayı kurarak ana üniteyi Android Auto (wireless da destekli) sunucusu haline getirebiliyorsunuz. Eşimin eski aracında bu şekilde kullanıyorduk, çok da güzel çalışıyor.

Şimdi bir de Android Auto wireless dönüştürücü donglelar çıktı, onlarla da yapabiliyorsunuz. Carplay için daha yaygınlar ama Android Auto için de çıktı sonunda.

Bir de Carplay üzerinden Android (Android Auto değil, normal tam sürüm Android) çalıştıran cihazlar var. Magic box diye geçiyorlar. Onları alıp Android olarak kullanabilir veya yukarıda bahsettiğim Head Unit Reloaded kurarak kablosuz Android Auto desteği kazandırabilirsiniz.

Bütün bunları bilip kendi aracımda kablolu kullanmaya devam ediyorum ayrı mesele :)

Edit: İmla hatası.
 
Geri
Üst Alt