emresancak5
Kayıtlı Üye
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
İç.ambiyans aydınlatma ayarı var denediniz mi? Şiddeti arttırabiliyorsunızArkadaşlar merhaba sizce aydınlatma ışık şiddeti azmı banamı öyle geliyo şimdiden teşekkürler cevaplarınız için Ekli dosyayı görüntüle 21600
Baktım ama en sonda ayarİç.ambiyans aydınlatma ayarı var denediniz mi? Şiddeti arttırabiliyorsunız
Merhaba valla ben resimden bişi anlamadımArkadaşlar merhaba sizce aydınlatma ışık şiddeti azmı banamı öyle geliyo şimdiden teşekkürler cevaplarınız için Ekli dosyayı görüntüle 21600
Orta kısmı az sağ ve sol uç kısmı daha aydınlık anlamadım bendeArada kesik olsa ışıklarda kopma olurdu. Normal görünüyor.
Teşekkürker bakıcam akşamaydınlatmanın altından baktığınızda tek tek ledlere düzgün görünüyor mu? Kamera ile led ışık çekmek zordur o yüzden çok yorum yapılabilir gibi durmuyor. Bütün ledler alttan bakınca aynı şiddette yanıyorsa sorun yoktur.
Evet banada öyle geldidiğer renklerde de benzer bi görüntü mü veriyor?
esasen bi problem var gibi gözüküyor.