Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Aks

Aydin

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 2004 ibiza signo paket aracim var.rotcu ya gittim,on sağ ve sol aks değişmesi lazim dedi.1 cm falan boşluk var.hangi marka önerirsiniz,çıkma bulacağım yer varmı ankara yada bursa da.yan sanayi hangi marka önerirsiniz yada.bütçem kısıtlı,beni kasmayacak urun lazim.

Arkadaşlar 2004 ibiza signo paket aracim var.rotcu ya gittim,on sağ ve sol aks değişmesi lazim dedi.1 cm falan boşluk var.hangi marka önerirsiniz,çıkma bulacağım yer varmı ankara yada bursa da.yan sanayi hangi marka önerirsiniz yada.bütçem kısıtlı,beni kasmayacak urun lazim.
Akslar çok pahalı değiller zaten ivedik yada şaşmazda olan sanayilere gidip yaptıra bilirsiniz hemde fiyat karşılaştırması olur

Mehmet_one teşekkür ederim öncelikle.direkaiyonu tam kiedigimda takırtı yapıyor araç.ve 160 km hızda titremeye başlıyor,gaza basmazsam 100 de bile direksiyon adeta elimi titretiyor.uzun yola çıkarsam basima bisey gelecek diye korkuyorum.ustalık dahil 800 1000 lira gibi fiyatı var on iki aks.orjinaline zaten yaklaşamayız 2 tanesi 7 -8 bin lira.ama yan sanayi sıkıntı cikarirmi.isinin ehli seat grubu araçların rot balans on takim la ilgilenecek usta ismi veya dükkan ismi verirmisiniz.bursa yada ankara.

Geri
Üst Alt