Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akü değiştirdim Yardımınıza İhtiyacım var..

Babacan25

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Ara 2017
Mesajlar
4
Yaş
46
Arkadaşlar Merhaba öncelikle Herkese Hayırlı Bayramlar.
Arabam yattığı İçin akü değişiminde Bulundum.
Daha sonra Arabamın ekranından car Düğmesine Basıp Ayarlar Kısmından lastik Veya Başka bir Arıza lambasını söndürmek için Uğraştığımda Etkin değil diyor Hiçbirşekilde Yapamadım Daha Önce Çok Kolay yapabiliyordum.
Ne Yapmam gerekiyor Acaba.
Teşekkürler..
 
Akü değişimini nerede yaptırdınız? Yetkili servis dışındaysa bazen prosedürün yanlış uygulanmasından dolayı araç beyinlerinden birinde arıza oluşabiliyor veya akü sökülüp takıldığı için bazı özellikler devre dışı kalabiliyor. Bence yetkili bir servise götürüp kontrol ettirin. Akü değişimi kaynaklı bir arıza çıkarsa aküyü değiştiren yer ile görüşüp zararın karşılanmasını talep edin. Akü değişimi kaynaklı bir sorun yoksa yetkili servis zaten halleder sorunu.
 
Akü değişimi yapılırken araç enerjisiz bırakılmışsa söyledikleriniz yaşanır. Eğer aküyü siz değiştiyseniz bilmemeniz normal. Akü değişimi yapılırken başka bir akü ile takviye etmekte fayda var.
 
Geri
Üst Alt