Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Acil yardım!!!!

Bendede sol onden gelen bir ses vardi rot basini degistirdim ses duzeldi zaten tekeri elinle salladiginda oynadigini fark edersin boskuk yapiyordu bir kontrol et oynama varmi

• Beğen
Reaksiyonlar: kfy
Oynama yok rotlar yeni degiştidim oyle takır tukur deil ses bildigin küüüüttt sanki aracın altını taşa vurmus gibi

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

o zaman ya amortisörler patlak ya da başka birşey tam uzmanı değilim şu kirlisakal kardeşimiz bir bakabilse iyi olacak

Ses yalitimi yok ustelik yagli amortisor sert suspansiyon mecburen tak diye ses gelir...cukurdan kacınin...benim aracta derin kostebek yuvasina kacirdim mi her arac ses yapar can alir...bozuk yollarda takirti tukurtu coksa on takim komple elden gecirin.burclari deistirin.amortisor takoz bilya anlicaniz bakim...anlattiklariniz kronik sorun sebebi de ses yalitimi olmayisi maalesef can aliyor...

Aydınlatma için saol kirli sakal

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt