Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Acil yardım dostlar

Merhaba
Leon fr 2016
Sistemde ayarı açık olduğu halde kumandadan aynaları kapatamıyorum camları vs indirip kaldıramıyorum halbuki sabah böyle bir problem yoktu?? sorun nedir çözümü nedir?

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Kumandanın pili zayıflamış olabilir yarım kontak yaparak açma tuşuna basıp tutun camlar açılınca kapatıp aracı çalıştırın sonra kapatıp aracı dışardan kilitleyin sorun düzelecektir
Yada dışarıdan kapı kilitline anahtarı sokarak kilitleme yönüne doğru çevirip tutun camlar kapanana kadar aynı işlem açma yönünde de oluyor deneyip

Kumandanın pili zayıflamış olabilir yarım kontak yaparak açma tuşuna basıp tutun camlar açılınca kapatıp aracı çalıştırın sonra kapatıp aracı dışardan kilitleyin sorun düzelecektir
Yada dışarıdan kapı kilitline anahtarı sokarak kilitleme yönüne doğru çevirip tutun camlar kapanana kadar aynı işlem açma yönünde de oluyor deneyip

Tavsiyenizi uyguladım beceremedim, niye olmuyor bu diye kurcalarken düzeldi ama nasıl düzeldiğini anlamadım :-D teşekkür ederim

Geri
Üst Alt