Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Açık hava (kutu dışı) filtre kiti

Batuhan84

Kayıtlı Üye
Selam... Araca uygulayan varmı kit olarak?yada universal boru kiti uygulayıp, kaliteli bir filtre başlığı kullanan? Marka model konusunda destek lazım:) K&N yada Simota araca uygun kit bulamadım...sanırım universal bir boru kiti ile ii bir marka başlık kullanılıcak gibi... Tecrübe eden varmı?
Teşekkürler

Selam... Araca uygulayan varmı kit olarak?yada universal boru kiti uygulayıp, kaliteli bir filtre başlığı kullanan? Marka model konusunda destek lazım:) K&N yada Simota araca uygun kit bulamadım...sanırım universal bir boru kiti ile ii bir marka başlık kullanılıcak gibi... Tecrübe eden varmı?
Teşekkürler

Hangi araç için düşünüyorsunuz simoto öneririm ben leonda kullandım şuan boşta duruyor ateca aracıma takacaktım şimdilik vaz geçtim ama takabilirim

•Sticker isteği için özelden mesaj yazınız

Hangi araç için düşünüyorsunuz simoto öneririm ben leonda kullandım şuan boşta duruyor ateca aracıma takacaktım şimdilik vaz geçtim ama takabilirim

•Sticker isteği için özelden mesaj yazınız
Sanırım 1.2 1.4 ve 1.0 ların bağlantı çıkışları farklı... Aynıysa sorun yok zaten ama güvenip alamadım, yapana da denk gelmedim 1.0 o yüzden bi sormak istedim..

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Geri
Üst Alt