Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

abs ışığı yanıyor

lathander

Kayıtlı Üye
zamanı olmayalar için özet soru :
abs ışığı yanıyor. garantisi yok arabanın sizce gene de arabayı yetkili servise mi götürmeliyim ? istanbul ümraniyedeyim. geçen sene martta kayadibine bakıma gitmiştim. kaç para sıkışmıştır :(

zamanı olanlar için : dün akşam her zaman geçtiğim yolda bir siper kazmışlar orada hızı düşüremedim, geç gördüm. bir 200 metre sonra kapalı otoparka girmeden otopark'ın orada çöp atıp geri bindim. kontağı çevirince fark ettim, abs uyarı ışığı yanıyor. arabayı park ettim. bir kaç dakika bekleyip tekrar çalıştırdım arabayı ama abs ışığı sönmüyor. o çukurtan geçtim diye bozuldu diye düşünüyorum ? 2015 otomatik araba. garantisi yok ;sizce gene de arabayı yetkili servise mi götürmeliyim ? istanbul ümraniyedeyim. geçen sene martta kayadibine bakıma gitmiştim. kaç paraya bu abs tamir olacak :)

Geri
Üst Alt