Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Sonradan duymadım yaptıran maliyetli oluyor diye kimse kalkmıyor sanırımarkadaşlar
6j 2011 cupra kullanıyorum aracımda otomatik far fonksiyonu yok polo 6r larda yansanayi kit satılıyor ama ibiza için bulamadım aranızda bulan veya nasıl uygulayabileceğimizi bilen var mı?
polo mk5 de falan yansanayi kitler var ama ibiza için bulamadım. ama yapılmış bi araç gördüm de adam ikinci el amış detay bilmiyorSonradan duymadım yaptıran maliyetli oluyor diye kimse kalkmıyor sanırım
DUYURU - SeatClubWorld.Com - Sticker Talep Konusu (ÜCRETSİZ) | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye
İletişim ve sticker için profilim de numaram var isteyen oradan da ulaşabilir
değerlendirecem ilk fırsattaPolo 6r otomatik far anahtarını ibizaya uydurarak yapılıyor diye biliyorum...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi