Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

65 Yaş üzeri araç sahipleri trafik ve kasko sorunu

LEON2015

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar
Ben 70 yaşındayım koranavirüs yasağına takıldığım için araçla dışarı çıkamıyorum, benden başkası da aracı kullanmıyor.Mayıs ayı başında trafik ve kasko siğortamın yenilenmesi gerekiyor yasağın daha ne kadar süreceği belli değil bu nedenle trafik ve kasko siğortasının ertelenmesi hakkında bilgisi olanlar varsa paylaşabilirler mi

Merhaba arkadaşlar
Ben 70 yaşındayım koranavirüs yasağına takıldığım için araçla dışarı çıkamıyorum, benden başkası da aracı kullanmıyor.Mayıs ayı başında trafik ve kasko siğortamın yenilenmesi gerekiyor yasağın daha ne kadar süreceği belli değil bu nedenle trafik ve kasko siğortasının ertelenmesi hakkında bilgisi olanlar varsa paylaşabilirler mi
Merhaba dışarı çıkma yasağınız olduğu için zaten trafikte de olmayacaksınız kasko ve sigorta olmasa bı zarar olmaz bu süreçte nasılsa aracınız yatıyor kapıda

Sigortacınızla görüşün.Sigorta ile ilgili bir yazı yanınlanmadı.Sigorta şirketleri kamu kuruluşu olmadığı için erteleme olmaz kanısındayım.Devamlı aynı yere sigorta yaptırıyorsanız zaten bilgileriniz mevcuttur.Bu nedenle sigorta bitimine yakın sizi arayacaklardır.Durumunuzu anlatırsanız Sigortada çalışan bir kişiyle poliçenizi size ulaştırıp tahsilatı yapabilirler.Sonuçta sigorta acenteside para kazanmak zorunda. Hasarsızlık durumunu ve diğer indirimleri sistem kendisi değerlendiriyor.Bilginiz olsun diye yazıyorum fenni muayene süreleri 3 temmuz 2020 kadar uzatıldı bu tarihten ihtibaren 45 gün içinde yani takriben ağustos 18 kadar f.muayeneyi yaptırmanız gerekiyor.Bu tarihler egzos emisyon ölçümü içinde geçerli. Bende 62 yaşındayım bu işleri takip edecek insanım yok.Benimde fenni muayenem geçti salgından dolayı yapyırmadım.Önce sağlık lazım.

Siğortacım ile görüşmüştüm zaten nisan ayı için trafik siğortası ertelenmiş ben mayıs ayı içinde erteleme bilgisi var mı diye araştırıyorum.Daha en az 1.5 ay araç kullanmayacağız gibi gözüküyor bu nedenle ödemelerinde o zaman başlaması uygun olur düşüncesindeyim.

Bence bu iş için 155 i arayın size yardımcı olsunlar. Yada belediyeden yardım talep edin. İki turlu de işiniz hallolur.

Geri
Üst Alt