Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

5w30 yağ mı 5w40 mı?

Shark

Kayıtlı Üye
bugün valvoline synpower 5w40 yağ koydular araca. bunun daha iyi olacağını söylediler. 5w30la aradaki fark nedir bir sorun olur mu? bir de mann marka yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi değiştirdiler yağla birlikte hepsine 250 tl verdim, uygun mudur pahalı mı piyasayı bilmediğimden düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim. teşekkürler.

bugün valvoline synpower 5w40 yağ koydular araca. bunun daha iyi olacağını söylediler. 5w30la aradaki fark nedir bir sorun olur mu? bir de mann marka yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi değiştirdiler yağla birlikte hepsine 250 tl verdim, uygun mudur pahalı mı piyasayı bilmediğimden düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim. teşekkürler.
Fiyat olarak hemen hemen uygun yağ içinde olduğu için
5w30 5w40 a göre biraz daha ince kalıyor bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
Sürekli aynı yağ kullanın ki motor rahat etsin

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba. Yağın üzerinde vw 504.00 uyumlu olduğu bilgisi varsa sorun olmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt