Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2020 seat ateca için kış lastiği

Murta

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Ağu 2020
Mesajlar
13
Yaş
40
Merhaba arkadaşlar yeni arabam seat ateca excellence 1,5 tsi.

Kış lastiği almak istiyorum. Falken lastikleri tavsiye eder misiniz.
 
Pek tavsiye etmiyorum onun yerine Bridgestone Lassa alsanız daha iyi olur.

Üyelerimiz kısmında da kurallarımız gereği kendinizi tanıtmanız gerekmektedir.
 
Merhaba arkadaşlar yeni arabam seat ateca excellence 1,5 tsi.

Kış lastiği almak istiyorum. Falken lastikleri tavsiye eder misiniz.

@Emirgllk lastikçi arkadaşımız yardımcı olur falken yazlık kullanıyorum memnunum Bolu’ya gitmeyecek isen çok kaliteli almana gerek yok ben Lassa kullandım çok iyi bu sene de petlas aldım
 
Falken Euro Winter kullanıyorum, aşırı sisli havada (3-4mt görüş mesafesi) buz/kar karışık zeminde Kartepe'ye neredeyse hiç zorlanmadan çıkmıştım. 4-5 kere durmam da gerekti karşıdan gelen araçlar için, hafif eğimde karda kalkarken zorlanmadı. Ayrıca kış şartlarında kuru zeminden ıslak zemine geçiş ve aquaplanning performansından da memnunum. Hatta yazlıkları (Bridgestone S001) takınca araçtan soğuyorum, hem lastik sesi çok artıyor hem de sert hamur, yol tutuşunu falan sevmiyorum, sürekli çekiş kontrole düşüyor araç.
 
215 50 18 yerine
215 55 18 alsam olur mu
 
Jant çapını değiştirmiyorsanız lastik ölçülerini değiştirmemeye çalışın.
 
Geri
Üst Alt