Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2020 Leon Fr Modeline Lastik-Jant Uygunluğu

Tirtil61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar selamlar, bir aksilik çıkmazsa 1 haftaya Leon aracım teslim ediliecek. Araçlarda 17 inç jant ve yazlık lastik geliyor fabrika çıkışı. Ben bunu yazlık ve kışlık olarak ayrı jant lastik kullanmak istiyorum. sizce 16 jant taktırsam nasıl olur, yoksa 17 inç ile devam mı etmeliyim? Ya da 17 janta kışlık taktırıp yazlık lastikleri 18 jant mı taktırsam ? Aracın performansı nasıl etkilenir ? Önerileriniz önemli şimdiden teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar selamlar, bir aksilik çıkmazsa 1 haftaya Leon aracım teslim ediliecek. Araçlarda 17 inç jant ve yazlık lastik geliyor fabrika çıkışı. Ben bunu yazlık ve kışlık olarak ayrı jant lastik kullanmak istiyorum. sizce 16 jant taktırsam nasıl olur, yoksa 17 inç ile devam mı etmeliyim? Ya da 17 janta kışlık taktırıp yazlık lastikleri 18 jant mı taktırsam ? Aracın performansı nasıl etkilenir ? Önerileriniz önemli şimdiden teşekkür ediyorum.

Benim görüşüm maliyeti düşünmez iseniz
18”yazlık lastik Jant almanızdır benim o şekilde 17” te kışlık kullanıyorum
Maliyeti düşük olsun dersen 16” kışlık lastik Jant al hem standart lastik olduğu için fiyatı uygun olacak

Üzerinde standart gelen lastik ölçüleri 225x45x17 yada 215x50x17 şeklinde olacak inşallah 225 olan gelir yoksa 215 fiyatları yüksek

Benim görüşüm maliyeti düşünmez iseniz
18”yazlık lastik Jant almanızdır benim o şekilde 17” te kışlık kullanıyorum
Maliyeti düşük olsun dersen 16” kışlık lastik Jant al hem standart lastik olduğu için fiyatı uygun olacak

Üzerinde standart gelen lastik ölçüleri 225x45x17 yada 215x50x17 şeklinde olacak inşallah 225 olan gelir yoksa 215 fiyatları yüksek
Tesekkürler Mehmet bey ilginiz için.

Geri
Üst Alt