Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2020 Leon 1.5 150hp ilk bakım

Merto006

Kayıtlı Üye
Selamlar. 25 Şubat 2020 trafiğe çıkışlı 1.5 150hp ecotsı leon aracımın ilk bakımı için Doğuş Ankara'dan fiyat aldım. Tamı tamına 1720tl fiyat verdiler. Bu nedir yahu? Değişecek olan da yağ-yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi bir de conta mı ne?

Bir kaç konu aşağıda 60 bin bakım fiyatı buji dahil %20 indirimli 1800 TL olarak yazıyordu.
Ona bakıldığında sizin rakam fazla. Başka servisten fiyat alırdınız mı
Bir de içerik önemli, size yapılacak olan klasik bakım gibi duruyor.

Ankara'da yetkili servis olarak Doğuş ve Aydoğanlar var diye biliyorum. İkisi de aynı fiyat verdi kdv dahil 1720tl. Klasik bakım olacak dediğiniz gibi yağ, yağ filtresi, hava ve polen filtresi, cam suyu, bir de conta mı tıpa mı ne dediler. Dediklerine göre yılbaşından sonra zam gelmiş. Yağ fiyatlarına da son zamanlarda zam gelmiş. Garanti bozulmasın diye bu fiyatları vermek koyuyor bana açıkcası.

Garanti işin içine girince ne yazıkki yetkiliye gitmek zorunda kalıyorsunuz, rakam çok fazla. Dışarıda güzel bir özel serviste bunun 3 te bir fiyatına bu işlemleri yaptırırsınız. Sonuçta klasik bir bakım.

Garanti işin içine girince ne yazıkki yetkiliye gitmek zorunda kalıyorsunuz, rakam çok fazla. Dışarıda güzel bir özel serviste bunun 3 te bir fiyatına bu işlemleri yaptırırsınız. Sonuçta klasik bir bakım.
Aynen doğru söylüyorsunuz. 2 bakım katlanacam artık. Sonra dışarda yaptırırım bakımları.

Geri
Üst Alt