Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2020 FR Arka Difüzör hk.

simbillierdal

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Kas 2021
Mesajlar
6
Arkadaşlar selamlar herkese,

Öncelikle fotoğrafı direkt forum içinden yüklemeye çalıştım fakat boyutu yüksek hatası aldım. Bende harici bir siteye yükledim ve url'sini buraya kopyaladım.
2020 model FR model Leon aracım var. Arka tamponda fotoğrafta görüldüğü gibi ufak bir darbe sonucu bu parçanın köşesi kırıldı. Aracı 2. el almıştım. Orjinal parça bu değil biliyorum. Çorlu Seat Çalışkan Oto'yu defalarca aramama rağmen muhatap bulamadım, bu siyah renkteki parçanın orijinal fiyatını sormak istiyordum. Olmadı yine aynı şekilde bu tarz bir plastik parça alıp taktıracağım. Bu parçayı değiştiren arkadaşlar iletişime geçebilirler mi buradan? Uyumlu parça ya da orijinal parçayı arıyorum aslına bakarsanız. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum.

https://resimlink.com/17YfEZ2yBSu
 
Geri
Üst Alt