Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2020 Eski/Yeni Kasa Leon

2020 Leon için Tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    17

SirJorahMormont

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba,

2020 eski kasa 0 leon alacağım. Şuan aracı bekliyorum. Sizce 2020 yeni kasa leonu mu bekleseydim? Çok fiyat farkı olacak mıdır?

Siz olsaydınız ne yapardınız?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

Fiyat farkı ne olur bilmiyorum ama, alım gücüm varsa ben yeni kasayı alırdım her araç için fikrim bu sadece leon için değil.
Alımını düşündüğüm kadar satışınıda düşündüğümden herhalde yeni kasa her zaman bir artı olur satışta.

Yeni yenidir. Lansman fiyatı vb neredeyse birbirine yakın olur fiyatları ilk etapta diye düşünüyorum. Hazır sıfır alacakken yeni almanız mantıklı. Birkaç ay yada yıl sonra aralarındaki fiyat farkı ciddi anlamda açılacaktır. Yeni alırsanız kaybınız olmaz ileride.

Her ne kadar yeni kasa, şu anki kasadan görüntü olarak pek önde olmasa da son modeli almak her zaman daha mantıklıdır.

Herkese merhaba,

2020 eski kasa 0 leon alacağım. Şuan aracı bekliyorum. Sizce 2020 yeni kasa leonu mu bekleseydim? Çok fiyat farkı olacak mıdır?

Siz olsaydınız ne yapardınız?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

fiyat farkı muhakkak olur, o da kura bağlı olarak değişir. Ben 2016 senesinde araç alırken 1-2 hafta sonra gelecek olan aracı almak istedim kur farkından dolayı 10-15bin₺ daha istemişlerdi. Bende beklemedim, direk aldım. içine sindiyse hiç düşünme direkt şu an ki kasayı al.

fiyat farkı muhakkak olur, o da kura bağlı olarak değişir. Ben 2016 senesinde araç alırken 1-2 hafta sonra gelecek olan aracı almak istedim kur farkından dolayı 10-15bin₺ daha istemişlerdi. Bende beklemedim, direk aldım. içine sindiyse hiç düşünme direkt şu an ki kasayı al.

Ben de bulmuşken alayim diyorum, zaten bütçemi zorlayarak aliyorum. Yeni kasasi güzel, hoş ama eski leondaki o keskin hatlar gitmiş gibi. Gözümüz alisacaktir elbet gerçi.

Olayin bir de pandemi süreci var. İspanya'da da vaka sayıları yüksek. Bir anda araçlar gelmiyor diyebilirler diye de bir tedirginlik var. Bulması çok kolay değil ve hazır bulmuşken alsam içim rahat edecek sanırım.

Ya yazık verilecek o paralara.. bu düzende hic biri haketmiyor o paralari araclarin.. kapının önüne koyacaksınız bence ama hayirlisi olsun..

Yeni fiyatlari görmek lazım. Ortada araba yok ama surekli fiyatlar guncellemede.

Geri
Üst Alt