Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2017 Model Leon FR 1.4 ECOTsı DSG Hakkında ?? Boheme Mor.

VoLimteBaLkania

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Eki 2017
Mesajlar
2
Yaş
32
Herkeze merhaba SCW Ailesi. Aranızda yeniyim.

2015 Model Hyundai İ30 Elite Kullanıcısıyım. Aracım DCT Otomatik vites ve dizel. İ30'Ları az cok arastıran bilir donanım manyagı bi araç.

Aracım suan satılıkta. Satınca 104.000 TL'ye Sıfır KM Boheme Mor Renk'te 1.4 EcoTSI DSG Vites'li FR Almayı düşünüyorum. Hatta arabayıda buldum halihazırda bekliyor.

Şimdi size Aklımı kurcalayan sorularım sunlar ;

1. C Segment'inde Sıkı rakip olan İ30 Ve Leon arasında ne gibi bi farklılık olacaktır. ? Yani i30'dan inip Leon'a binmeye değer mi ?

2. ECOTsı'n yakıt durumu nasıldır ?

3. MAKYAJLI Kasa FR'ların süspansiyon sistemi nasıldır pat küt vurma vs. varmıdır ? Arkalar bagımsızmı Torsiyon mu ?

4. Aracın Performans'ı saglammıdır ? DSG Sanzıman ilerde bana sıkıntı yaratır mı ? Boheme Mor renk hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Kısacası arac bana iyisiyle kotusuyle artısı ve eksisiyle anlatırmısınız ?
 
İ30'dan sonra Leon FR olumlu yönde farklı gelecektir. Ancak dizelden sonra benzinli araç biraz bütçeyi etkileyecektir.
 
Üstad benzinli araba dizele göre yıpratır. 6.5 litre karma bile yaksan 40 kurus olur. Daha asagisini görmen de zor. leonlarda arka torsiyon. Ama i30 dan daha konforsuz olacagini düsünmüyorum. Dsg sıkıntı yaratabilme ihtimali var tabi ama garanti sürecinde servis karşılayacaktır. Eger uzun kullanim isterseniz garantiyi 5 seneye kadar uzatabiliyorsunuz.
Araba hakkinda tavsiye isterseniz bence çok güzel bir araç. Fakat siz test sürüsüne çıkın bi bayide kesin. Fikir verecektir araç. Bir de i30 testini ve leon testini izleyin ayni kisilerden onlar da fikir verecektir.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Geri
Üst Alt