Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2017 Leonlar yolda

Emree3825

Kayıtlı Üye
Doğuş oto esenyurtu aradım ellerinde araç kalmamış şuan gelecek araçlarda 2017 lermiş bende benim 1.2 tsi aracı 1.4 fr yada 1.6 dizelle değiştirmeyi planlıyordum başka bayilerde bulurmuyum acaba

1.2 2016 leon kullanıyorum fakat aracı 1.4 fr veya 1.6 tdi ile değiştirmek istiyorum çanakkale avek ile görüştüm iki adet 1.4 125 lik fr var biri 18 inç jant büyük ekran diğer büyük ekran ve ses sistemli birine 78 bin küsür dedi diğerine 79 bin küsür bayi indirimi ve doğuş çalışanı olduğum için aracın biri 71.600 e diğeri 74.600 e geliyor ne yapsam kararsızım aracımda 7600 kmde satışa çıkarsam mı ne yapsam :D

Arabayı sattığınızda zarar çok olacak mı. Değiştirmeye degermi.

1.2 tsi sunrofflu 58.700 e aldım şimdi kaça gider 8 aylık araba 500-600 lira masrafta yapıldı dış aksesuar
Piyasayla ilgili bir bilgim yok ama dış aksesuariniz fiyatı etkilemez. 1 yaşında bile olmayan bir araba için yenisiyle değişiminde nerden baksaniza 20 bin fazladan demek.

Piyasayla ilgili bir bilgim yok ama dış aksesuariniz fiyatı etkilemez. 1 yaşında bile olmayan bir araba için yenisiyle değişiminde nerden baksaniza 20 bin fazladan demek.

şuan 2014-2015 modellere 56-62 bin lira arası fiyat çekiyorlar kmleri min 20-25 bin

şuan 2014-2015 modellere 56-62 bin lira arası fiyat çekiyorlar kmleri min 20-25 bin
O zaman siz şunu demek istiyorsunuz. Bunlar bu fiyatı istiyorsa benim 64-66 ya gider diyorsunuz. Eğer o fiyatlara satabiliyorsanız hiç düşünmeden verip fr alın. Çok km yaparım derseniz arada çok fark olmadığı için dizeli de alabilirsiniz.

O zaman siz şunu demek istiyorsunuz. Bunlar bu fiyatı istiyorsa benim 64-66 ya gider diyorsunuz. Eğer o fiyatlara satabiliyorsanız hiç düşünmeden verip fr alın. Çok km yaparım derseniz arada çok fark olmadığı için dizeli de alabilirsiniz.

o fiyatlara gitmesi imkansız zaten o fiyatları istemekte akıl dışı ikinci el piyasası o kadar berbatki millet şaşırmış durumda minimum zararla satıp aracı değiştirmek istiyorum dizel araç bayilerde pek yok manuel istediğim içinde işim daha zor iki bayiyi aradım bugün iki bayi daha arıcam bakalım hayırlısı

Doğuş oto esenyurtu aradım ellerinde araç kalmamış şuan gelecek araçlarda 2017 lermiş bende benim 1.2 tsi aracı 1.4 fr yada 1.6 dizelle değiştirmeyi planlıyordum başka bayilerde bulurmuyum acaba

Geç gördüm mesajı sabah görmüş olsaydım kocaeli seat bayisini arar sorardım
Bu arada aracın modeli ne yeni leon ile değişim yapmayı düşünüyorsunuz
[doublepost=1485638628,1485638462][/doublepost]Aynı konuyu iki başlıkta açılmış birleştirdim konu kirliliği ve takibi daha kolay olur

Geri
Üst Alt