Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2017 leon beyaz sis lambası

Eğer sislere beyaz ampül takarsanız, sisli ve yağışlı havalarda görüş sıkıntısı çekersiniz.

Herkese iyi forumlar sis lambalarının mantığı paralel kısa menzilli homojen ışık demetiyle yol kenarındaki şerit çizgilerinin ve yolun arabaya yakın kısımlarının sisli ve yağmurlu alanlarda daha iyi aydınlatması amacıyla kullanılır yani size gece sürüşünde elle tutulur bir fayda sağlamaz hatta gereksiz kullanımda yakıt sarfiyatı artar öndeki araç kullanıcısını yorar gözünü alır bu nedenle beyaz led takmanız,sadece görsel bir farklılık yaratır hiç bir artı sağlamaz size iyi forumlar

Arkadaşlar açıkcası taktırmayı zaten düşünüyorum ben sadece ne tür marka taktırmam gerek ve tavsiye edebileceğiniz yer sormak için açtım konuyu

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

zaten sısler beyaz yanmıyor mu bendede 2017 leon var beyaz yanıyor ledlı degıl mı bu sısler

Geri
Üst Alt