Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2017 1.2 TSI Bakım sıkıntısı

Nskaya19

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar aracı 3 gün önce aldım.Araba 2018 in ilk ayında trafiğe çıkmış.Araç 28 bin km de.Arabanın ekranından bakınca 7 bin km veya 60 gün diyor bakım için.Araç 35 bin kmde mi bakıma giriyor? Aracın garantisinden dolayı servise götüreyim diyorum ama sadece yağ bakımı yapılacaksa o servise yüklü para vermeyede gönlüm el vermiyor.Bakım kaç km de yapılacak ve neler değişecek? Bilen var sa teşekkür ederim şimdiden.Varmı trabzonda düzgün leon ustası

Merhaba arkadaşlar aracı 3 gün önce aldım.Araba 2018 in ilk ayında trafiğe çıkmış.Araç 28 bin km de.Arabanın ekranından bakınca 7 bin km veya 60 gün diyor bakım için.Araç 35 bin kmde mi bakıma giriyor? Aracın garantisinden dolayı servise götüreyim diyorum ama sadece yağ bakımı yapılacaksa o servise yüklü para vermeyede gönlüm el vermiyor.Bakım kaç km de yapılacak ve neler değişecek? Bilen var sa teşekkür ederim şimdiden.Varmı trabzonda düzgün leon ustası
her 15000 km ya da 1 senede bakım oluyor. Muhtemelen ilk bakım 15000 km geçtikten sonra yaptırılmış. Benim şahsi fikrim aracı yeni aldıysan servis bakımlı olmasında fayda var. Sanayide arabanın yağını değiştirip geçecekler ama serviste aracın çoğu noktasını kontrol ediyorlar.

Yani ben günü beklemeden bakımamj götüreyim aracı yoksa bakım zamanı yazısını beklemelimiyim hocam?

Yani ben günü beklemeden bakımamj götüreyim aracı yoksa bakım zamanı yazısını beklemelimiyim hocam?

Benim şahsi fikrim aracı iki el aldıysan bakımı yaptırman da fayda var. Çünkü aldığın kişinin aracı nasıl kullandığını bakımı nasıl ne zaman yaptırdığı bilmiyorsun.

Kesinlikle doğru. Eğer aldigin araç yetkili servis bakımlı değilse günü bekleme. Ben aldığımda aracımı yetkili servis bakımlı olduğu için sorgulattim 10.000 km vardı daha bakıma o yüzden bekledim.
Benim şahsi fikrim aracı iki el aldıysan bakımı yaptırman da fayda var. Çünkü aldığın kişinin aracı nasıl kullandığını bakımı nasıl ne zaman yaptırdığı bilmiyorsun.

Geri
Üst Alt