Eminyavuzs
Kayıtlı Üye
Öncelikle Merhaba. 2016 Leon 1.6 tdı araca sahibim.Ev ile işyerim arası gidiş-geliş toplam 30 Km. Bu yolda aracım tam ısınamıyor sürekli dpf rejenerasyonuna giriyor, yakıt tüketimim aşırı yükseliyor ve performasım bariz düşüyordu, biliyorsunuzdur fan seside cabası ve uzun yol yapmadığım sürece bu sorun çözülmüyordu.bu olayı kökünden çözmek için son çareyi Dpf'yi iptal ettirmekte buldum. Yanında egr iptali ve soft bir yazılım yaptırdım yaklaşık 1 aydır böyle kullanıyorum bu konuda iyi,kötü tecrübelerimi aktarmak istiyorum;
Performansda gözle görülür bir artış oldu,alt devirlerim eskisine göre daha canlı oldu, Merak edilen bir konuda duman atma ; normal veya performanslı kullanımda herhsngi bir duman atma söz konusu değil fakat ilk çalıştırmada hafif bir koku mevcut,bunun dışında arabanın içindeyken motor sesini daha fazla duymaya başladım daha gürültü çalışıyor gibi. Eskiden SAKİN kullanımla 5- 5.5 lt yakan araba şuan 3.8-4.2 lt arası yakıyor. Yani koku ve ses dışında olumsuz bi yönü yok. şuanlık .
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Performansda gözle görülür bir artış oldu,alt devirlerim eskisine göre daha canlı oldu, Merak edilen bir konuda duman atma ; normal veya performanslı kullanımda herhsngi bir duman atma söz konusu değil fakat ilk çalıştırmada hafif bir koku mevcut,bunun dışında arabanın içindeyken motor sesini daha fazla duymaya başladım daha gürültü çalışıyor gibi. Eskiden SAKİN kullanımla 5- 5.5 lt yakan araba şuan 3.8-4.2 lt arası yakıyor. Yani koku ve ses dışında olumsuz bi yönü yok. şuanlık .
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Son düzenleme: