Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2016 Leon FR Büyük Ekran

Servis aracın orjinalinde yoksa yapmaz. Parçaları servisten almak istersen 10.000 TL nin üzerinde tutar. 6.5 yada 8.0 ekran takarsan normal ünite ile Montajdan sonra bluetooth, sesli komut, full link varsa navigasyon çalışmaz. Bunları açmak içinde şu an başka aracın şasi si kullanılıyor. üniteyi mib2 alırsan her şey aktif kullanabilirsin
 
Facebook da biri bu 6,5 inçlik olanı 2.200 TL den bırakıyor benim istediğim model bu full link vs gerekmiyor.Tek Bluetooth kullanıyorum.Sizce alınır mi bu fiyata ? Montaj da sıkıntı olur mu ?
Hocam full-link vs kullanmayacaksanız 2.200 liraya değecek mi? Sadece ekran büyüsün diye o kadar para vermeniz çok anlamlı değil bence. Sonuçta o fiyatlara android üniteler de satılıyor ve çok daha fazla özelliğe sahipler. Bazıları çok sorunlu olsa da çok düzgün çalışanları da var. Android ünite istemiyorsanız da sadece boyutu büyüsün diye bence hiç gerek yok ama araç sizin tabi :)
 
Benim aracta o dediginden var hic birseye yaramiyor full link özelligini kirdirmazsan oda cok para bence multi media taktir daha iyi..
 
Hocam torpidoda ünite olmadan sadece ekran alsan da çalışmaz. Ünite de mib2 olmadığı sürece küçük ekrandan büyük ekrana geçmek için masrafa değmez bence.
 
Geri
Üst Alt