Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2016 ibiza h7 led far takılırsa arka kapak kapanır mı?

shlimazl

Kayıtlı Üye
Merhaba,

Araçtaki sarı kısa halojen lambalı farları led farlar ile değiştirmek istiyorum. Ancak kaputu açıp baktığımda farların arkasında bulunan arka kapak, led farların arkalarında soğutucu da bulunduğundan dolayı kapanır mı kapanmaz mı emin olamadım. Bilgisi olan var mıdır acaba?

Merhaba,

Araçtaki sarı kısa halojen lambalı farları led farlar ile değiştirmek istiyorum. Ancak kaputu açıp baktığımda farların arkasında bulunan arka kapak, led farların arkalarında soğutucu da bulunduğundan dolayı kapanır mı kapanmaz mı emin olamadım. Bilgisi olan var mıdır acaba?
@adem59 yakın zamanda taktılar sanırım

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam bende yeni ibizaya uzunlar ve kısalar led almayı düşünüyorum h kaç olduklarını nerden öğrenebilirim birde önerdiğiniz marka varmı ?

@FurkanDestan kitapcıkta "küçük onarımlar" kısmında kullanılan halojen lamba tiplerini bulabilirsiniz. H7 lamba kullanılır. Ancak sorduğum gibi led lambalar halojen lambalara göre arkada fan bulundurduğundan daha uzundur. Bu sebeple kaput altında bulunan far kapakları kapanmayabilir. @ozanguler'in söylediği gibi soğutucuyu eğelemek veya kapakta mini bir işlem yapmak gerekebilir. Aksi takdirde kapak kapanmayacaktır ve far içerisine su sızmasi yapabilir. Buğulanma sorunu ile karşılaşılabilir. Forumda uygun bir model bulup oturtabilen vardır belki ben denemedim.

@FurkanDestan kitapcıkta "küçük onarımlar" kısmında kullanılan halojen lamba tiplerini bulabilirsiniz. H7 lamba kullanılır. Ancak sorduğum gibi led lambalar halojen lambalara göre arkada fan bulundurduğundan daha uzundur. Bu sebeple kaput altında bulunan far kapakları kapanmayabilir. @ozanguler'in söylediği gibi soğutucuyu eğelemek veya kapakta mini bir işlem yapmak gerekebilir. Aksi takdirde kapak kapanmayacaktır ve far içerisine su sızmasi yapabilir. Buğulanma sorunu ile karşılaşılabilir. Forumda uygun bir model bulup oturtabilen vardır belki ben denemedim.
Sağolasın hocam bende internetten sipariş vereceğim için tecrübeli arkadaşlar varsa deneyimlerinizi bekliyoruz

Ben kullanıyorum kapak kapanıyor yalnız yuvaya tam oturmadığı için hafif eğe yada kesmek gerekiyor köşesini bi zararı yok 2 yıldır kullanıyorum niken marka tavsiye ederim.

@ozanguler. Hangi ledi kullandın hocam?
Bunu kullanıyom kardeşim
4776a19649bd371a6cce0cef60157f77.jpg

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Geri
Üst Alt