Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2016 1.Dönem Motorlu Taşıtlar (MTV) Taksit Kampanyaları

PATRON

Administrator
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
11,142
Motorlu taşıtların son ödeme tarihi 01 Şubat 2016 Pazartesi günü olarak belirlenmiştir. Ödenmediği taktirde e-haciz işlemleri maliye bakanlığı tarafından yapılacağı da duyurulmuştur.

1- PARAF KART 2016 1. DÖNEM MTV TAKSİT KAMPANYASI

Motorlu Taşitlar Vergisi’ ni gib.gov.tr’ den Paraf ile 3 veya 5 taksitte ödeyenlere, Continental’ den KDV’si bizden kampanyası.

  • 08 Şubat 2016 tarihine kadar gib.gov.tr’ den gerçekleştirilecek MTV ödemeleri 500 TL’ ye kadar 3 taksit, 500 TL ve üzeri 5 taksit olarak gerçekleşecektir, kampanya döneminde peşin ödeme opsiyonu geçerli olmayacaktır.
  • MTV ödemesini Paraf, Parafly ve Business kartlar ile gerçekleştiren müşterilerimiz, 15 Ocak – 15 Şubat 2016 tarihleri arasında, Continental yetkili satıcılarında, Continental marka ‘’Yaz/Kış Binek Otomobil, SUV ve Hafif Ticari’’ lastiklerinde tavsiye edilen perakende satış fiyatı üzerinden KDV’si bizden kampanyası sunulacaktır.
  • Kampanya indirim şifresi ödeme sonrası müşterilere SMS olarak iletilecek ve Continental yetkili satıcılarından Paraf ile Continental lastik satın alım işlemlerinde geçerli olacaktır.
  • Paraf ile anlaşmalı Continental yetkili satıcılarında gerçekleştirilen işlemlere 9 taksit opsiyonu da sunulacaktır.
  • İptal ve iade işlemleri ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Kampanya kapsamında geriye dönük yararlandırma yapılmayacaktır.
Erisim Istegi Denetimi

2- ZİRAAT MAXİMUM KART 2016 1. DÖNEM MTV TAKSİT KAMPANYASI

Kampanya Koşulları:

  • 01 -31 Ocak 2016 tarihleri arasında Ziraat Maximum kartlarla ATM, GİB ve internet bankacılığından yapılacak 75 TL ve üzeri MTV ödemelerinde 3 taksit sizi bekliyor.
  • 75 TL ve üzeri işlemlere 3 taksit yapılacaktır.
  • Ziraat Maximum ile MTV ödemesi yapan müşterilerimiz mtv.goldmaster.com.tr adresinin içerisindeki ürünlerde %30 indirim kazanacaklardır.
  • Kampanya dahilinde müşterilerin cep telefonlarına şifre gönderimi yapılacaktır. Müşteriler cep telefonlarına SMS ile gelecek şifreyi mtv.goldmaster.com.tr sitesine girerek indirimli satış fırsatından yararlanabileceklerdir.
  • Müşterilerin kampanya kodları ile mtv.goldmaster.com.tr sitesinden alışveriş yapabilmeleri için son tarih 29 Şubat 2016’dır.
  • Ziraat Bankası A.Ş kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
MTV Kampanyası | Ziraat Bankası

3- GARANTİ BONUS KART 2016 1. DÖNEM MTV TAKSİT KAMPANYASI

Motorlu Taşıtlar Vergisi taksitli ödeme seçenekleri ve diğer MTV ödeme seçenekleri için detayları ilk öğrenen siz olun!

  • Kampanyadan Garanti Bonuslar, Bonus Flexi, Bonus Genç, Money Bonus, Flexi, Miles&Smiles kredi kartları, AMEX, Bonus AMEX, Bonus Business, Miles&Smiles Business, Miles&Smiles Business American Express, Filo Card, EASY, Amex Business, Burgan Bonus, Burgan Bonus ticari kart, Şekerbank Bonus, Şeker Bonus ticari kart, ING Bonus, ING Pegasus, ING Bonus ticari kart, ICBC Turkey Bonus, ICBC Turkey Bonus ticari kart sahipleri faydalanabilir.
  • Kampanyaya ekspres limit dahil değildir.
  • Gib.gov.tr'den ve garanti.com.tr'den ödemeler 3 taksitle yapılacaktır. Garanti internet şube, Garanti cep şube ve 444 0 333 Alo Garanti'den yapılan ödemelerde ise tek ödeme, 2 taksit ve 3 taksit seçenekleri bulunmaktadır.
  • Motorlu Taşıtlar Vergisini Garanti Bankası kredi kartı ile Gelir İdaresi Başkanlığı üzerinden ödeyen müşterilere;
    • Euromaster' da Mobil 1 ürünleri yağ değişimi 150 TL yerine 99 TL ve 4 lastiğe Nitrojen Gazı Dolumu ücretsiz olacaktır. Kampanyadan faydalanabilmek için, ödeme dekontunun Euromaster Servis Noktası' na gösterilmesi gerekmektedir. Kampanyaya katılan Euromaster Servis Noktası listesine www.euromaster.com.tr 'den ulaşılabilir.
    • MTV borcunuzu SMS ile sorgulamak için MTVSOR PLAKA NO yazıp 3340’a gönderebilirsiniz. MTV borcunuzu SMS ile ödemek için MTVÖDE KART SON 6 PLAKA NO” yazıp 3340’a gönderebilirsiniz.
    • Sonax Hybrid Boya Temizleme, Parlatma ve Korumada %50 ya da Sonax Uygulama Hizmetleri Fiyat listesinde yer alan hizmet başlıklarında %20 indirim kazanacaktır. Bu iki kampanyamızda sunulan indirim aynı anda/birleştirilerek kullanılamaz. Kampanyadan yararlanabilmek için Garanti Bankası kartları ile www.gib.gov.tr‘den yapılan MTV ödeme dekontunun SONAX Uygulama Merkezlerinde ibraz edilmesi gerekmektedir. Tüm ürün ve hizmetlerin uygulama ve lojistiğinden Sonax işletmeleri sorumludur. Kampanya binek araçları içermektedir, Long (SUV - Panelvan - Minibüs - E Sınıfı ve üstü) araçlarda fiyat %20 artırılarak uygulanır. Kampanya var olan başka bir Sonax kampanyası birleştirilip kullanılamaz. Rezervasyon ve size en yakın bayi listesi bilgisine Size En Yakın SONAX Bayi linkinden ulaşabilirsiniz.
MTV Ödeme

4- DENİZBANK İŞLETME KART 2016 1. DÖNEM MTV TAKSİT KAMPANYASI

MTV ödemenizi 01 Şubat 2016 tarihine kadar İşletme Kartınız ile yapın, peşin fiyatına 6 taksitle ödeme fırsatını kaçırmayın! 444 0 804 KOBİ İletişim Merkezi'nden, DenizBank AçıkDeniz İnternet Bankacılığı'ndan, DenizBank Şubeleri ve Gelir idaresi Başkanlığı internet sitesi Gelir İdaresi Başkanlığı web adresinden İşletme Kartınız ile işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

  • Motorlu Taşıt Vergisi resmi son ödeme tarihi 01 Şubat 2016 olup, 6 taksit kampanyasının geçerli olduğu son tarih 07 Şubat 2016'dır. 01 Şubat’tan sonra ödeme yapan İşletme Kart müşterilerimiz gecikme zammından etkilenecek ancak 6 taksit kampanyasından faydalanabilecektir.
  • 01 Ocak – 07 Şubat 2016 tarihleri arasında İşletme Kart ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi Gelir İdaresi Başkanlığı DenizBank İnternet Şubesi ve DenizBank Şubelerinden yapılan Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde 6 taksit fırsatı sunulacaktır.
  • Bir müşteri toplamda en fazla 50 araç için 6 taksit kampanyasından yararlanabilir.
  • Yapılan ödeme, İşletme Kart ekstresine 6 taksit olarak yansıtılacaktır.
  • ATM'den yapılan ödemeler taksitlendirilmeyecek olup hesap özetine peşin işlem olarak yansıyacaktır.
  • Tüm asıl ve ek kart sahipleri kampanyadan faydalanacaktır.
  • DenizBank herhangi bir anda kampanya süresini, şartlarını, içeriğini değiştirebilir, güncelleyebilir ve kampanyayı sona erdirebilir.
İşletme Kart’tan Motorlu Taşıtlar Vergisi’ne ÜCRETSİZ 6 TAKSİT! | DenizBank

5- YAPIKREDİ WORD KART 2016 1. DÖNEM MTV TAKSİT KAMPANYASI

Verginizi Worldcard'ınızla www.worldcard.com.tr'den, Yapı Kredi İnternet Şubesi veya Mobil Şube'den ve www.gib.gov.tr'den 3 taksitle ödeyebilirsiniz.

Üstelik MTV ödemesini Yapı Kredi kredi kartı ile ödeyen veya şubelerimizdeki hesapları ile veya ATM' den ödeme yapanlara 1 Ocak - 29 Şubat tarihleri arasında HGS ile yaptıkları ilk 3 geçiş bedava!

MTV ödemesine taksit yapmak istemeyen kart sahipleri 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı'ndan taleplerini ilettikleri takdirde 3 taksit uygulanmayacaktır.

Kampanya Koşulları

1 Ocak - 1 Şubat 2016 tarihleri arasında Gelir İdaresi Başkanlığı Yapı Kredi Worldcard adresinden veya Yapı Kredi Mobil şube üzerinden Worldcard ile yapılacak olan 100 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergi ödemelerine 3 taksit uygulanacaktır. Taksit kampanyasına tüm Yapı Kredi kredi kartları, Albaraka ve Anadolu Bank Worldcard’lar dahil olup, TEB Worldcard, Vakıfbank Worldcard’lar kampanyaya dahil değildir. Yapı Kredi Şubelerinden veya ATM’lerden hesap üzerinden ödeme yapılabilecektir. Hesap üzerinden alınan ödemelere 3 taksit uygulanamamaktadır. Tüm ödeme kanallarından yapılan ödemeler HGS fırsatından faydalanabilecektir. HGS faydası ticari kartlar, ticari hesaplar ve lisanslı banka kredi kartları için geçerli değildir.

Kampanya kapsamında 1 Ocak - 29 Şubat 2016 arasında HGS ile yapılacak olan ilk 3 geçiş bedava olacaktır. Ücretsiz geçişler, kampanya bitiminde tüm katılımcılar için 7 Mart 2016 tarihinden itibaren hesap özetlerine yansıtılacaktır. Kampanyadan yararlanabilmek için HGS'nizi Yapı Kredi'den almış olmanız ve Yapı Kredi bireysel kredi kartınızdan veya bireysel vadesiz TL hesabınızdan otomatik yükleme talimatı vermiş olmanız gerekmektedir. HGS’sini 1 Ocak 2016 öncesi almış olan müşteriler için, kampanya kapsamında bir müşteriye en fazla 10 TL geri ödeme yansıtılacaktır. HGS’sini 1 Ocak – 29 Şubat 2016 tarihleri arasında alan müşteriler için, kampanya kapsamında bir müşteriye en fazla 20 TL geri ödeme yansıtılacaktır. HGS başvurusu Yapı Kredi şubelerinden, Yapı Kredi İnternet Şubesi'nden, Yapı Kredi Telefon Bankacılığı'ndan ya da SMS yoluyla yapılabilmektedir. Kampanya Yapı Kredi bireysel kredi kartları veya Yapı Kredi bireysel vadesiz TL hesabı ile ödenen Motorlu Taşıt Vergileri için geçerlidir. Kampanya dönemi öncesinde ve kampanya dönemi içerisinde (1 Ocak – 29 Şubat 2016), Yapı Kredi'den HGS alınmış olan plakalar ile yapılan geçişler kampanyaya dahildir. 29 Şubat ve sonrasında alınan HGS’ler kampanyadan faydalanamayacaktır. Sadece onaylı geçişler kampanyaya dahildir. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından geçiş ihlali olarak değerlendirilen geçişler kampanyaya dahil değildir. HGS bakiye yüklemeleri kampanyaya dahil değildir. Sadece gişe geçişleri kampanyaya dahil edilecektir. Yapı Kredi’den aldığınız HGS detayınızı görüntülemek için İnternet Şubesi’ne girebilir, 4440444 Telefon Bankacılığı’nı arayabilir veya şubelerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Motorlu Taşıtlar Verginizi 3 Taksitle Ödeyin!

6- AKBANK AXESS KART 2016 1. DÖNEM MTV TAKSİT KAMPANYASI


MTV 2016 kampanyası ile Autowax hizmetlerinden indirimli olarak faydalanın. Üstelik 300 TL ve üstü MTV ödemesi olanlar Akbank kredi kartları ile 3 taksit fırsatından yararlanıyor. Siz de 1 Şubat 2016 tarihine kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme işleminizi yapmayı unutmayın!

MTV sorgulama ve ödeme işleminizi Akbank MTV kampanyası ile yapın, %55'e varan indirimle yararlanın.

  • Autowax boya çizik giderme, parlatma ve 6 kat etkili boya koruma işlemlerinden toplam 420 TL yerine 190 TL'ye,
  • Antibakteriyel detaylı hijyenik iç temizlik ve ozon makinesi ile dezenfektasyon işlemlerinden ise toplam 400 TL yerine 190 TL'ye,
Kampanyadan yararlanmak için, MTV ödeme işleminize ait vergi dekontunuzu veya ödeme alındı belgenizi Autowax bayilerinde ibraz etmeniz yeterli.

Motorlu Taşıtlar Vergisi taksitlendirme; Akbank kredi kartınız ile yapacağınız 300 TL ve üstü MTV ödemelerinizde 3 taksit yapabilirsiniz.**

Geçerli Kartlar: Axess, Wings ve Free kredi kartı

MTV Kampanyası | Autowax

7- FİNANSBANK KART 2016 1. DÖNEM MTV TAKSİT KAMPANYASI

1-31 Temmuz 2015 arasında CardFinans kredi kartıylawww.vergikolay.com.tr , www.gib.gov.tr , İnternet/Cep Şubemiz veya Finansbank Şubeleri üzerinden yapılacak Motorlu Taşıt Vergisi ödemelerine 4 taksit fırsatı!

Mtv Cardfinans İle 4 Taksit > Kampanyalar > Finansbank
 
haa maşallah kampanyaya bak vergiyi ödesin diye yaptıkları teşvike bakar mısınız...tşkler türkiye :)
 
@PATRON abi İş Bankası Maximum'un ki neden yok :) Onu da ben yazayım bari ..

İş Bankası Maximum Kart’ınızla www.isbank.com.tr/İnternet Şubemiz veya İşCep uygulamamız üzerinden ya dawww.gib.gov.tr’ den 1 Ocak – 1 Şubat 2016 tarihleri arasında yapacağınız 200 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinizde 3 taksit fırsatı! Üstelik Bosch Car Service bayilerinde %30 indirim avantajı!

Kampanya Detayları:

1- Kampanyamızdan Maximum özellikli İş Bankası kredi kartları ile yararlanabilecektir.
2- Kampanyamız 1 Ocak – 1 Şubat 2016 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
3- Taksitlendirme kampanyamız 200 TL ve üzeri işlemler için geçerlidir. Gib.gov.tr üzerinden yapılan 200 TL ve üzeri MTV ödemeleri 3 taksite bölünecek; İnternet Şubemiz ve İşCep uygulamamız üzerinde ise tek ödeme, 2 ve 3 taksit seçenekleri açık olacaktır.
4- Ödemesini İş Bankası Maximum Özellikli kredi kartları ile taksitli olarak gerçekleştiren müşterilerimize herhangi bir vade farkı yansıtılmayacaktır.
5- 1 Şubat 2016 tarihine kadar belirtilen kanallar üzerinden Motorlu Taşıtlar Vergisini ödeyen müşterilerimize, ödemelerini gerçekleştirdikten sonra kampanyaya dahil Bosch Car Service bayilerinde 30 Haziran 2016 tarihine kadar kullanılmak üzere %30 periyodik bakım ve ücretsiz check-up avantajı sunan bir indirim kodu sms yoluyla gönderilecektir. Müşterilerimiz bu indirim kodunu göstererek indirim ve ücretsiz check-up fırsatından yararlanabileceklerdir.
6- İndirim kodları işlem başına gönderilecek olup, müşterilerimize her MTV ödemesi için ayrı olarak gönderilecektir. Her bir kod tek kullanımlıktır.
7- Ödemeler Bankamatik Kartları ile de yapılabilecektir. Bankamatik Kartları ile ödemelerini gerçekleştiren müşterilerimiz Bosch Car Service avantajlarından yararlanabileceklerdir ancak Bankamatik kartlarıyla yapılan ödemeler taksitlendirilmeyecektir.
8- Kampanyamıza başvurmak adına sms gönderilmesine gerek bulunmamaktadır.
 
Bende maksimiles ile ödeme yapayım tatil ucak biletim bedavaya gelsin
Böyle kampanyalar ne güzel yol mazot tatil olarak bize dönüyor

kurye ile elden teslime verildi
 
6256dff152ef6d6442bdca50c0f09cd9.jpg


İşlem tamamlandı

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Geri
Üst Alt