Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2015 1.2 benzin Leon lastik tavsiyesi

kafele19

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Tem 2020
Mesajlar
2
Yaş
30
Merhaba arkadaşlar
Aracıma yeni lastik almayı planlıyorum şu an üzerinde Continental ecocontact 5 var ancak 5 yıllık oldular. İzmirde yaşadığım için pek kar kış durumu olmuyor. Continental Ecocontact 6 ya bakmıştım ama sorduğum lastikçi bunun yerine benzer fiyata Michelin primacy 4 ünü alın diye önerdi. 4 mevsim tarzında kullanabileceğim sizin önerileriniz ne olur? 205/55/R16
Şimdiden teşekkürler
 
Merhaba lastik konusunda beklentinizde. Çok önemli kimsi yumusak olsun rahat olsun der , kimisi uzun ömürlü olsun der kimisi spor kullanıma uygun olsunder.
Michelin cok konforlu ve yumusak lastik ben yolda zıp zıp gercer suda yagmurda çok iyi değil .
Bridgeston sert lastin dayanıklı yol sesi alır ama iyimyol tutar.
Continantal eco seriai dısında ıyı lastiktır. Her kosulda optimumdur.
Ben spor görünümlü kenar takviyesi olan lastikleri tercih ederim sahsen.
 
Teşekkür ederim yorumunuz için, önceliğim güvenlik olur ancak mevcut Cec5 lastiklerim uzun yolda artık fazla ses yapıyor. Biraz daha sessiz olması, görünüm olarak da performans anlamında da tatmin edici olmasını tercih ederim sanırım
 
Ben petlas sport velox kullanıyorum ama aracı güneyde kullanıyorum. Lastik güzel ama daha soğuk yerlerde performansı nasıl olur bilmiyorum.
 
Geri
Üst Alt