Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2014 Seat Toledo 1.6 TDİ DSG STYLE hk.

umutkoc

Kayıtlı Üye
Arkadaslar merhaba;

Araniza yeni katildim. Yaklasik 10 gun once toledomu ikinci el olarak aldim. Yagini tum filtrelerini degistirdim. Ancak periyodik bakimlarinda şanziman yagi ve yag filtresinin degismesi gerektigini okudum. Bu yuzden orijinal şanziman yagi ve filtresi siparis ettim.Malzemeler yeni geldi simdi sehir disinda şanziman yagini makinayla degistiren bir usta buldum ve randevu aldim. Malum dsg sanziman biraz huylu oldugu icin basit bir tamircide degistirmek istemedim. Sizce bu uygulamayi yaptirmam ne kadar sagliklidir. Bu yagin degisim periyodu ve bu konuyla ilgili yorumlarinizi bekliyorum.

Baska bir konu ise lastik konusu arac ikinci el oldugu icin lastikleri kotu durumda. Fakat biraz arastirma yaptigimda 1600-2000 tl arasinda degisen fiyatlarla karsilastim ve biraz fazla buldum. İnternette cesitli ilanlarda var begendigim bir tanesini sizlerle de paylasicam yorumlarini bekliyorum

Saygilar.

215/45 R 16 BRİSTONE 1 AY KULANILMIŞ ÜRETİM 2016
İlan No: 397552405
215/45 R 16 BRİSTONE 1 AY KULANILMIŞ ÜRETİM 2016 sahibinden.comda - 397552405

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

S.a 7ileri dsg den bahsediyorsun sanırım...Zaten bu şanzımanda 2lt şanzıman yağı 75/80 numara yağ olur... Mekatronik de ise 1lt yeşil hidrolik direksiyon yağı çıkar ve bunların değişim periyodu yoktur... Ve şanzıman yağ filtresi demişsin bu araçta sanzan yağ filtresi yokk... yani açıkçası boşuna bir işlem yapmışsın... Ama araca bir zararı da yok...

Yani simdi benim arabadaki bu yaglar vs filtre diye verdikleri aracimin sase numarasindan bulduklari parcalar bosuna mi

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet doğru dsg şanzıman yağı ve filtresi 60.000km de bir değişir...Ama bu 6ileri yağlı kavrama dsg şanzıman için geçerli...7ileri DGS için değil. ;)

Tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin sagolun.

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt