Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2012 ibiza telefon tutucu

zbsercan

Kayıtlı Üye
Katılım
4 May 2023
Mesajlar
1
Herkese selam, geçen ay ilk arabam olan 2012 model ibiza aldım. çok severek kullanıyorum ama telefon tutacağı konusunda bir türlü doğru olanı bulamadım. Cama yapışanlar bir hafta sonra düştü. Dikiz aynasına takılanlardan aldım ama hem aynama uymadı hem de kargo gelince fark ettim ki çok yer kaplıyor.
Sadece yuvarlak havalandırma kısmına takılan seçenek kaldı ama aracın havalandırması yuvarlak, içi petek şeklinde ve çok içeride. yani orada hangi cihaz sabit durur bilemiyorum. Sizlerden öneri yardım istiyorum. Siz hangisini kullanıyorsunuz?
Çok Teşekkür ederim.
 

Ekli dosyalar

  • ızgara.jpg
    ızgara.jpg
    8.6 KB · Görüntüleme: 2
Merhaba. Daha önce yuvarlak menfezlerle ilgili bir tecrübem olmadığı için bu hususta yorum yapmayacağım ancak birçok farklı araçta uzun süreli cama yapışan vantuzlu ve mıknatıslı tutuculardan kullandım. Nacizane tavsiyem, camı güzelce temizlemek gerekiyor. Bazı kimyasallarla temizledikten sonra düşme olur çünkü geride yağlı bir tabaka kalabiliyor ve bunu gözle fark etmek kolay değildir. Temiz kuru bir mikrofiber bez ile camı sildikten sonra vantuzu da güzelce temizlemek gerekiyor. Ayrıca bir dip not da vantuzunda yapışkan olan tutucuları tavsiye etmiyorum. Yapışkan güneş altında kalınca akma yapabiliyor. Sadece vakumla tutan ürünler iyidir.
 
Geri
Üst Alt