Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2011 ibiza reference rölanti sorunu yardım

Mutuzona

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,

2011 1.6 tdi reference ibizam var. Normalde çalışırken durur vaziyette rolantiniz 750d/dk hareket halinde boşta iken 900d/dk oluyor fakat bazı durumlarda dursamda rolanti 900d/dk da takılı kalıyor ve motor dengesiz çalışıyor.
Nedeni ne olabilir bu sorunla karşılaşanınız var mı?
2 gün önce egr değiştim sıfır, partikül filtresi de temizlendi bu durum rolanti valfinden olabilir mi?
Yardımınızı bekliyorum...
[doublepost=1506318719,1506193775][/doublepost]Yok mu yardımcı olabilecek kimse?

Adaptasyon yapilmasi gerekir diye düsünüyorumm

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bakım görmüş az binin düzelecektir belkide alışma devresinde olabilir..gecenlerde yakıt katkısı attım motor için devir gitti geldi sonra düzeldi...gene de içiniz rahat etsin rolanti ayarını baktırın

Sanki arabanın özel günü var gibi 2 haftada bir yapıyor bu durumu hararet yapmasada motor alev alev oluypr sinir bozucu bir durum. Sırf bu yüzden soğudum araçtan. Şehirler arası caanavar gibi gel gör ki istanbul trafiğinde arabanın motoru sapıtıyor...

Geri
Üst Alt