Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2011 Cupra Ön Tampon ve Far takımı

bluescream

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle mrb... bi kaç önceki kazanında bahanesiyle ön tamponu cupra yapmaya karar verdim. cupra ön tampon ve farlara ihtiyacım var. forumda gördüğüm kadarıyla burada işinin ehli ustalar ve bilen arkadaşlar var. başlıklar halinde bi fiyat çıkarabilir misiniz? bu arada muayenede sıkıntı çıkarıyor mu cupra tamponlar?
- Cupra ön tampon (plastik veya fiber)
- Boya+montaj
- Braketler
- ızgaralar
- farlar
- diğer (bilmediğim ama ihtiyacım olan birşey varsa)

Arkadaşlar öncelikle mrb... bi kaç önceki kazanında bahanesiyle ön tamponu cupra yapmaya karar verdim. cupra ön tampon ve farlara ihtiyacım var. forumda gördüğüm kadarıyla burada işinin ehli ustalar ve bilen arkadaşlar var. başlıklar halinde bi fiyat çıkarabilir misiniz? bu arada muayenede sıkıntı çıkarıyor mu cupra tamponlar?
- Boya+montaj
- Braketler
- ızgaralar
- farlar
euro cok değişken haliyle fıyatlar farklı olabilir..sana tavsıyem en yakın sana ankara 100.yıl doğuş otoya arayıp yedek parça kısmından fıyat almanız...ya da sahibinden com satabiliyor

- Boya+montaj
- Braketler
- ızgaralar
- farlar

05333330535 bana bi ulaş kardeşim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

- Boya+montaj
- Braketler
- ızgaralar
- farlar
İşin hem masraflı hemde zaman isteyen bir durum servisten alırsan eğer 3500tl gibi fiyat tutuyor en az bazı parçaları dışarıdan alıp montajlama sana kalırsa daha uygun olur birde boya 350-500tl falan tutar komple tampon boyamak

DUYURU - SeatClubWorld.Com - Sticker Talep Konusu (ÜCRETSİZ) | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye

İletişim ve sticker için profilim de numaram var isteyen oradan da ulaşabilir

Selamlar.sizde cupra ön tampon var mıdır?

SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

e245672f6db99e6251ada5b90ac96172.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt