Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2010-2011 Tükiye kadınlar basketbol ligi şampiyonu FENERBAHÇE..

Lejyoner

Administrator
Katılım
11 Eki 2010
Mesajlar
9,069
Yaş
46
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off final serisinin 4. maçında Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray Medical Parkı 91-86'lık skorla yendi, seride durumu 3-1 yaptı ve üst üste 6. şampiyonluğunu ilan etti. Bu zafer sarı-lacivertli takımın toplamda 9. zaferi oldu.

Fenerbahçe'nin bu galibiyetinde en büyük rolü, mücadeleyi 34 sayı, 4 ribaunt, 4 asist ile tamamlayan Angel Mc Coughtry oynadı. Onu 16 sayı ile Matovic ve 15 sayı ile Horakova takip etti.

Galatasaray'da ise Augustus maçı 31 sayı 5 ribaunt 2 asist ile tamamladı.

HER ŞEYE RAĞMEN ŞAMPİYON

Fenerbahçeli basketbolcular maç sonunda büyük zaferlerini üstlerine giydikleri "Her şeye rağmen şampiyon Fenerbahçe" yazılı tişörtlerle kutladı. Bu tişörtlerin anlamı ise sarı-lacivertli takımın bu sezon yaşadığı zorlular. Fenerbahçe büyük umutlarla başladığı bu sezonun ortasında dünyanın en büyük oyuncularından olan Diana Taurasi'yi, Hacettepe'nin yaşattığı doping skandalı sonrasında kaybetti. Hemen sonrasında Penny Taylor takımdan ayrıldı. Devre arasında Anna gönderildi. Büyük sakatlıklarla boğuşuldu, Nevriye'den uzun bir süre yararlanılamadı. Final serisinde de bu sezon basketbola büyük yatırım yapan ve dünya basketbolunun en önemli isimlerini kadrosuna katan Galatasaray Medical Park'ı mağlup ederek mutlu sona ulaştılar.


Teşekkürler FENERBAHÇEM..
 
futbol içinde aynı şeyler var
 
herşeye rağmen üst üste 6.şmpiyonluk helal kızlarımıza...gerekli yerlere kapak olmuştur umarım
 
Geri
Üst Alt