Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2007 leon akl motor yağ sızıntısı

hackman

Kayıtlı Üye
Arkadaslar meraba.bugun motorun ust kapağı ile motor blogu arasindaki contadan yağ sızıntısı gördüm. Bu neye işarettir ne yapmalıyım.

Arkadaslar meraba.bugun motorun ust kapağı ile motor blogu arasindaki contadan yağ sızıntısı gördüm. Bu neye işarettir ne yapmalıyım.
O bölgeyi iyice temizleyin ve kapakta sıkıntı var mı diye kontrol edin yağ eksiltme yaparsa sürekli kontrol gerekir aracın yağı en önemli olan

Selam. Sorunu çözebildiniz mi? Aynı durum benim başıma da geldi. Ne yapmam lazım diye merak ettim.

üst kapak contasını değiştirin zamanla aşınmıştır.Fazla bir maliyeti yok.

üst kapak contasını değiştirin zamanla aşınmıştır.Fazla bir maliyeti yok.

Değişti ama maalesef bir miktar yağ birikiyor halen. Üst kapak değişecek diyor usta. O da maliyetli diye biliyorum, Birde üst kapağı bulmam gerek. Erzincandayım ve burda maalesef aranan hiç bir parça yok

iPhone aracılığıyla Mobil Uygulama kullanılarak gönderilmiştir.

Geri
Üst Alt