Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2006 klima kompresörü

Madestiy

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar, otobanda ilerlerken birde radyo hışırtısına benzer bir ses ve arabadan birşeyler kopmuşcasına gelen ses eşliğinde sağa çekerek durdum. Kaputu açtığımda radyatör etrafında metal tozu ve motorun etrafına yayılmış yağ Desen değil sude sen değil garip bir sıvı ile kaplı olduğunu gördüm sonrasında klimanın çalışmadığını fark ettim en yakın ustaya götürdüğümde aracın klima kompresörün patladığını fark ettik bostancı oto Sanayi ve ümraniye oto sanayiye götürdüğümde klima kompresörü ve klima peteğinin değişmesi gerektiğini fiyatının da çıkma olarak takıldığında 1400 TL civarıden denso marka veya delfi marka kompresör takılırsa da 1700 ila 2200 TL arası bir fiyat olacağı söylendi sizin bu konu hakkında fikriniz var mı var olanlar hangi ustayı önerir aracın nereye götürüp nasıl bir işlem yaptırmalıyım

Geri
Üst Alt